PIJAN TUKAO ŽENU, NANEO JOJ TEŠKE POVREDE GLAVE: Nasilnik sa Novog Beograda i ranije osuđivan, evo kakva mu kazna sad preti!

Autor:

Hronika

27.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenom produži pritvor s obzirom da je isti ranije osuđivan.

PIJAN TUKAO ŽENU, NANEO JOJ TEŠKE POVREDE GLAVE: Nasilnik sa Novog Beograda i ranije osuđivan, evo kakva mu kazna sad preti!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je podiglo optužnicu protiv M.R. zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 06.02.2024. godine u Novom Beogradu, pod uticajem alkohola, najpre vređao svoju vanbračnu suprugu.

To nije sve, M.R. je nesretnu ženu takođe i udarao otvorenom šakom u predelu lica, zatvorenom šakom u predelu levog ramena i nogom po nogama, a zatim ju je nogom šutnuo u predelu zadnjice.

Povrede koje joj je tom prilikom zadao kao i udari o pod, dok se migoljila pod naletima njegovog napada, izazvali su tešku telesnu povredu u vidu nagnječenja mekih tkiva poglavine, mekih tkiva oba ramena, traumatsko oštećenje gornje usne na unutrašnjoj strani usne duplje, nagnječenje mekih tkiva u predelu leve lopatice kao i prelom trtične kosti.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenom produži pritvor s obzirom da je isti ranije osuđivan i to između ostalog i zbog izvršenja krivičnih dela sa elementima nasilja, da okrivljeni sa oštećenom živi u istom porodičnom domaćinstvu kao i da je krivično delo izvršio pod uticajem alkohola, te je predložilo i sudu da nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenog oglasi krivim.

Takođe, predloženo je sudu i to da bude osuđen na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest godina i tri meseca kao i da mu se izrekne meru Obaveznog lečenja alkoholičara iz odredbe člana 84 Krivičnog zakonika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading