UHAPŠENA ŽENA (69) ZBOG KRIJUMČARENJA CIGARETA! U prepravljenom braniku i pragovima sakrila na stotine paklica!

Autor:

Hronika

19.02.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Šid uhapšena žena zbog pokušaja krijumčarenja 512 paklica cigareta.

UHAPŠENA ŽENA (69) ZBOG KRIJUMČARENJA CIGARETA! U prepravljenom braniku i pragovima sakrila na stotine paklica!

Foto: Tanjug/MUP, Uprava carina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Upravom granične policije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su austrijsku državljanku Lj. M. (69) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krijumčarenje.

Policija je na Graničnom prelazu Šid, kontrolom automobila marke „ford fokus“ kojim je upravljala osumnjičena, pronašla 512 paklica cigareta, sakrivenih u prepravljenom braniku, pragovima i ispod krova vozila, nakon što je, kako se sumnja, htela da izbegne mere carinskog nadzora.   

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, pre četiri dana, tačnije, 15. februara carinici i policija su sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 1,6 kilograma heroina na graničnom prelazu Horgoš. Krijumčarenje je otkriveno kada je automobil "pežo 308" pristigao na red za izlaznu kontrolu sat vremena iza ponoći.

Prilikom zaustavljanja vozila, žena koja je upravljala automobilom i njen suvozač tvrdili su da sa sobom nose samo lični prtljag. Međutim, detaljnom kontrolom je otkriveno da su sakrili pet paketa oblepljenih sivom selotejp trakom, ispunjenih praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je reč o heroinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading