PREDNJI DEO AUTOMOBILA RAZLUPAN: Saobraćajna nesreća na auto-putu Beograd - Novi Sad

Autor:

Hronika

18.02.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nije poznato ima li povređenih.

PREDNJI DEO AUTOMOBILA RAZLUPAN: Saobraćajna nesreća na auto-putu Beograd - Novi Sad

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Večeras je došlo do saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd - Novi Sad, tačnije kod Stare Pazove. Prema informacijama sa Instagram stranice "192_rs", jedan automobil je pretrpeo ozbiljna oštećenja na prednjem delu, pri čemu je deo vozila čak otpao. Detalji o trenutnom stanju učesnika u saobraćajnoj nezgodi, kao i uzrok nesreće, za sada nisu poznati. Uviđaj je u toku, a očekuje se da će razjasniti sve okolnosti ovog incidenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Društvene mreže bruje o ovoj saobraćajnoj nezgodi, a fotografije sa lica mesta koje su osvanule na Instagram stranici "192_rs" prikazuju ozbiljnost sudara. Mnogi korisnici društvenih mreža izražavaju svoju zabrinutost i nadu da niko nije teže povređen u ovoj nesreći. Takođe, javljaju se i spekulacije o mogućim uzrocima sudara, ali će tačne informacije biti poznate tek nakon završetka uviđaja.

Ova saobraćajna nezgoda još jednom podseća vozače na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Auto-put Beograd - Novi Sad je jedan od najfrekventnijih puteva u Srbiji, te je neophodno da vozači budu posebno oprezni i koncentrisani prilikom vožnje ovom deonicom. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika u saobraćaju kako bi se smanjio broj saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica.

Dok se čekaju zvanične informacije o uzroku ove saobraćajne nezgode, važno je da svi vozači budu svesni rizika i odgovornosti koju imaju za bezbednost u saobraćaju. Nadamo se da će uviđaj rasvetliti sve okolnosti ovog incidenta i da će učesnici proći bez težih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading