OBEZBEĐENJE POKUŠALO DA GA SPREČI: Muškarac koji je skočio sa 15 metara u beogradskom tržnom centru na licu mesta MRTAV

Autor:

Hronika

18.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u tržnom centru u Beogradu

OBEZBEĐENJE POKUŠALO DA GA SPREČI: Muškarac koji je skočio sa 15 metara u beogradskom tržnom centru na licu mesta MRTAV

Foto: Republika


Večeras, oko 18 časova i 30 minuta, u jednom tržnom centru u Beogradu, dogodio se tragičan događaj koji je šokirao sve prisutne. Muškarac star oko 30 godina skočio je sa 15 metara visine, odnosno sa prvog sprata, ostavši mrtav na mestu.

**Pokušaj sprečavanja tragedije**

Prema rečima jednog od radnika tržnog centra, muškarca je pokušao da spreči radnik obezbeđenja, ali nažalost, nije uspeo u svojoj nameri. Ova informacija budi mnogo pitanja o samom toku događaja i okolnostima koje su dovele do tragičnog ishoda.

**Reakcija policije i obezbeđenja**

Policija je odmah stigla na lice mesta i u saradnji sa obezbeđenjem tržnog centra preduzela neophodne mere. Apelujući na prisutne da se udalje, policija i obezbeđenje tržnog centra preuzeli su kontrolu nad situacijom, dok se na podu tržnog centra jasno mogla videti lokva krvi, svedočeći o težini događaja.

**Uviđaj i dalji tok događaja**

Uviđaj je u toku, a brojne nepoznanice ostaju da intrigiraju javnost. Identitet muškarca, njegovi motivi i okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog čina predstavljaju predmet interesovanja i istraživanja nadležnih organa.

Ovaj događaj budi svest o važnosti prevencije i pružanja podrške osobama koje se suočavaju sa teškoćama, istovremeno podsećajući nas na fragilnost ljudskog uma i potrebu za razumevanjem i empatijom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading