STRAVIČNI PRIZORI SA PRUGE U RADINCIMA! ŠTA JE UZROK ČESTIH SAOBRAĆAJKI NA OVOJ RAMPI? (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

16.02.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se dešava na rampi za Radinac?

STRAVIČNI PRIZORI SA PRUGE U RADINCIMA! ŠTA JE UZROK ČESTIH SAOBRAĆAJKI NA OVOJ RAMPI? (FOTO)

Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu kod Smederevske Železare na putu za Radinac, u četvrtak ujutru voz je udario u dva automobila koji su pokušavali da pređu prugu. Nesreća se dogodila nešto posle devet sati, a mediji su preneli ovaj događaj.

 

 

Ovo nije jedina saobraćajka koja se dogodila na rampi za Radinac.Možemo zaključiti da je rampa u lošem stanju i da izaziva često saobraćajne nezgode.Nadamo se da će se to što pre srediti i sanirati,kao i da će rampa ponovo biti bezbedna za korišćenje i dalji prolazak ka Radincima.

Kako se dogodila nesreća?

Na pružnom prelazu na ulasku u Radinac, voz je udario u dva automobila koji su se kretala preko pruge. Nesreća se dogodila u četvrtak ujutru, nešto posle devet sati.


Posledice nesreće

Nakon sudara, voz je iskliznuo van koloseka, dok su automobili pretrpeli ozbiljna oštećenja. Srećom, nema informacija o povređenima u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Policija je odmah reagovala i izašla na lice mesta kako bi sprovela istragu o uzrocima ove nesreće. Takođe, železnički saobraćaj je bio obustavljen nakon ovog incidenta, dok su nadležni organi preduzeli mere kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Bezbednost na pružnim prelazima
Pružni prelazi su često mesto saobraćajnih nesreća, te je važno da vozači budu posebno oprezni prilikom prelaska preko njih. Ova nesreća još jednom ukazuje na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i znakova na pružnim prelazima kako bi se izbegle potencijalno opasne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading