POSVAĐALI SE, PA GA IZBOLA NOŽEM: Dvoje uhapšeno zbog pokušaja ubistva

Autor:

Hronika

15.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sukoba je došlo jutros oko 04.30 časova.

POSVAĐALI SE, PA GA IZBOLA NOŽEM: Dvoje uhapšeno zbog pokušaja ubistva

Foto: Tanjug/AP

Uviđaj na licu mesta koji je izvršen nakon jutrošnjeg incidenta u naselju Gradiošnica u Tivtu doveo je do hapšenja M.R. (29) i V.K. (41) pod sumnjom za ubistvo u pokušaju i pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Naime, dežurna služba Odeljenja bezbednosti Tivat obaveštena je o napadu na V.J. (42), koji je sa više ubodnih rana u gornjem delu tela hitno prevezen u Hitnu medicinsku pomoć Tivat, prenosi Telegraf.rs.

Prema informacijama dobijenim tokom kriminalističke obrade, do sukoba između V.J. i V.K. došlo je jutros oko 04.30 časova u porodičnoj kući V.K. Sumnja se da je M.R. izvršio napad koristeći oštar predmet, verovatno kuhinjski nož, nanoseći V.J. više ubodnih rana u gornjem delu tela. Nakon napada, V.J. je hitno prevezen na lečenje u Kotoru, gde je zadržan radi daljeg lečenja.

Nakon napada, V.K. je navodno odbacio predmet kojim je izvršeno krivično delo izvan kuće, a taj predmet je kasnije pronađen. Uviđaj na licu mesta je obavljen, pri čemu su izuzeti relevantni tragovi i predmeti izvršenja krivičnog dela, što je dovelo do hapšenja osumnjičenih.

M.R. se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju, dok je V.K. osumnjičen za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Osumnjičeni će biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost uz krivične prijave.

Ovaj tragični događaj je šokirao lokalnu zajednicu i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati istraga i suđenje osumnjičenima za ovo brutalno delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading