NANEO ŽENI TEŠKE TELESNE POVREDE: Osumnjičeni iz Kolašina udario ženu šakom, pa popio krivičnu prijavu!

Autor: M.B.

Svet

15.02.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je D.B. iz Kolašina počinio tešku telesnu povredu nad ženskom osobom.

NANEO ŽENI TEŠKE TELESNE POVREDE: Osumnjičeni iz Kolašina udario ženu šakom, pa popio krivičnu prijavu!

Foto: shutterstock

Tivatska policija je podnela krivičnu prijavu protiv D.B. (49) iz Kolašina, koji trenutno boravi u Tivtu, zbog sumnje da je izvršio tešku telesnu povredu nad jednom ženskom osobom.

Prema informacijama koje je izneo portparol tivatske policije, incident se desio u blizini žrtvinog doma u Tivtu. Navodno, D.B. je bio u svađi sa ženom i tokom verbalnog sukoba, došlo je do fizičkog obračuna, koji je rezultirao teškim telesnim povredama za žrtvu.

Policija je odmah reagovala na poziv za pomoć i pružila hitnu medicinsku pomoć povređenoj ženi pre nego što je prevezena u lokalnu bolnicu radi daljeg lečenja.

Optuženi D.B. ima prebivalište u Tivtu

D.B. (49) iz Kolašina, koji je trenutno prijavljen sa prebivalištem u Tivtu, poznat je lokalnoj zajednici kao miran i povučen čovek. Međutim, ovaj incident je šokirao komšiluk i izazvao zabrinutost među meštanima.

Portparol tivatske policije nije želeo da iznosi detalje o motivima sukoba niti o prirodi odnosa između osumnjičenog i žrtve. Međutim, istraga je u toku, a nadležni organi će sprovesti sve neophodne mere kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja.

Podsetimo!

Kako je Republika pisala:

Tragični požar u naselju ispod brda Volujica.

U ranim jutarnjim satima, naselje ispod brda Volujica  u Baru, bilo je poprište velikog požara koji je zahvatio nekoliko objekata. Prema informacijama koje su preneli izvori iz Službe zaštite i spašavanja, požar je izbio u montažnim barakama u kojima žive pripadnici romske populacije. Akciju gašenja vatre izvela je ekipa barskih vatrogasaca, koja je na lice mesta stigla sa nekoliko vozila. Tokom akcije gašenja požara, pronađena su četiri neidentifikovana tela.

Celu vest možete pročitati ovde: https://www.republika.rs/svet/region/515024/pozar-u-baru-crna-gora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading