GAJDOBRA CELA CRNO-BELA! GROBARI ODUŠEVLJENI! VETERANI HERCEGOVCA "BOCNULI" ZVEZDU PORUKOM: Partizan je bio i ostao Partizan!

Autor:

Sport

15.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šta bih ja radio da smo izvukli Zvezdu, pa da se sa nama, da izvinete, sprdaju"

GAJDOBRA CELA CRNO-BELA! GROBARI ODUŠEVLJENI! VETERANI HERCEGOVCA "BOCNULI" ZVEZDU PORUKOM: Partizan je bio i ostao Partizan!

Foto: ataimages

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća počeo je u sredu u Nišu, kada su se u polufinale plasirali Crvena zvezda i Čačak 94, a četvrtak je rezervisan za preostala dva četvrtfinala.

Prvo će od 17 časova na teren Čaira istrčati košarkaši Mege i Vojvodine, a od 20 sati se na istom mestu sastaju Partizan i Hercegovac iz Gajdobre.

Pobednici upravo ova dva duela će u petak u polufinalu ukrstiti koplja i tražiti svoje mesto u velikom finalu, koje je na programu u subotu uveče.

A slučaj "Gajdobra" privukao je veliku pažnju među svim ljubiteljima košarke. Nismo često mogli da vidimo ime Hercegovca među najvećim klubovima u Srbiji, pa je, kada je izvučen prvi Partizanov rival, mnogima bilo nejasno o kakvom se protivniku radi.

Ipak, na ta pitanja je odlučio da odgovori "Sportal" koji je obišao Gajdobru i razgovarao sa veteranom kluba Radoslavom Stojanovićem. Popularni "Bogo" je poručio da se radi o mestu koje je većinski crno-belo.

Republika

Foto: KK Hercegovac

KK Hercegovac

- Bio sam preponosan. Kada smo osvojili trofej Kupa za Srbiju, ja sam na dodelu došao baš bolestan, ali ja to ne bih propustio kada bih umro. Došao sam, podelio medalje, a srce mi je bilo veliko, preveliko, ja bih to nazvao kruna moje karijere. I baš mi je drago što smo na Kupu Radivoja Koraća izvukli Partizan. Ja sam Partizanovac u duši, i Gajdobra je većinska crno-bela, pa izgubiti časno od takvog tima, nismo mogli bolje ni poželeti. Ruku na srce teško možemo da iznenadimo Partizan, ali bitno je da momci daju sve od sebe, da se borimo, pa ako bude poraz da bude častan. Šta bih ja radio da smo izvukli Zvezdu, pa da se sa nama, da izvinete, sprdaju, e pa neće da može, Partizan je bio i ostao Partizan, rekao je za "Sportal" veteran kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading