VIŠESTRUKI POVRATNICI IZ PROKUPLJA VRŠILI IZNUDE: Pretili i otimali ljudima novac

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su izvršili krivično delo iznuda.

VIŠESTRUKI POVRATNICI IZ PROKUPLJA VRŠILI IZNUDE: Pretili i otimali ljudima novac

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju naložilo je meru policijskog zadržavanja do 48 sati za B.M (38) i Đ.M. (31) iz Prokuplja zbog sumnje da su izvršili krivično delo iznuda u saizvršilaštvu. Prema navodima tužilaštva, osumnjičeni su pretili trećem licu i tražili novac od njega. Slučaj je prijavljen policiji, a osumnjičeni su uhapšeni sinoć ispred jednog restorana u Prokuplju. U zakonskom roku, osumnjičeni će biti saslušani pred postupajućim tužiocem.

Izvor blizak istrazi je otkrio da su ova lica višestruki povratinici u vršenju krivičnih dela, što dodatno komplikuje ovaj slučaj.

Višestruki povratinici u vršenju krivičnih dela

Osumnjičeni, B.M. (38) i Đ.M. (31), nisu nepoznati pravosudnim organima. Prema dostupnim informacijama, ova lica su višestruki povratinici u vršenju krivičnih dela, što dodatno baca senku sumnje na njihovu ulogu u ovom slučaju iznude. Njihove prethodne aktivnosti u domenu krivičnih dela mogu biti od ključnog značaja za ishod istrage i procesuiranje ovog slučaja.

Podsetimo!

Kako je Republika portal danas naveo:

PUCAO NA ZGRADU, A U ŠTEKU MU PRONAĐENO PET KILOGRAMA DROGE! Srbin u Švajcarskoj uhapšen sa ovim muškarcem

U petak uveče, mirni grad Dietikon u Švajcarskoj bio je poprište pucnjave koja je izazvala uznemirenost među lokalnim stanovništvom. Nakon ovog događaja, švajcarska policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog Srbina (26) za pucnjavu, zajedno sa tridesetogodišnjim Šveđaninom.

Policija je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, dok su sve dostupne informacije objavili u saopštenju za medije. Prema navodima, Srbin je pucao na stambenu zgradu u Dietikonu.

U nedavnom incidentu u Dietikonu, Srbin je pucao na stambenu zgradu, pokrenuvši istragu nadležnih organa. Prema izveštajima, Javno tužilaštvo u Cirihu i policija su preuzeli slučaj i detaljno istražuju sve okolnosti pucnjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading