PRIJATELJ BRAĆE PANIĆ PRIZNAO DA JE BIO POSREDNIK U PROSTITUCIJI: Pokajao se zbog svojih dela, a OVO je izjavio na saslušanju

Autor:

Hronika

11.02.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saslušanja, kod Vuka Stankovića nisu pronađeni zakonski osnovi za produženje pritvora.

PRIJATELJ BRAĆE PANIĆ PRIZNAO DA JE BIO POSREDNIK U PROSTITUCIJI: Pokajao se zbog svojih dela, a OVO je izjavio na saslušanju

Foto: instagram

Nakon što je proveo 48 sati u policijskom pritvoru zbog navodnog posredovanja u lancu prostitucije, Vuk Stanković je pušten iz pritvora. Kako saznaje "Blic", Stanković se tokom saslušanja kajao zbog svojih postupaka i detaljno ispričao svoju ulogu u organizovanju prostitucije, uključujući i ulogu braće Panić i njihove aktivnosti. On je bez oklevanja priznao delo i obećao da će objasniti sve što je učinio, čime je njegov iskaz dobio veliki značaj za dalji tok postupka.

Nakon saslušanja, kod Vuka Stankovića nisu pronađeni zakonski osnovi za produženje pritvora, s obzirom na priznanje okrivljenog i objašnjenja koja je dao o aktivnostima braće Panić. Stanković je oslobođen, a njegov iskaz će biti od značaja za dalji postupak.

Nakon puštanja na slobodu, Stanković se oglasio na Instagramu objavivši fotografiju iz Muzeja iluzija na kojoj pozira iza "zatvorskih rešetaka". Ova reakcija izazvala je pažnju javnosti i pokrenula raspravu o njegovom postupku i stavu.

Prema saznanjima, Vuk Stanković, zajedno sa braćom Panić, mesecima je organizovao mrežu za podvođenje žena na tri lokacije u Beogradu, pri čemu su ostvarivali mesečni prihod od preko 30.000 evra. Sve do najmanjih detalja planirali su svoj "posao", a saloni za masažu su bili paravan za prostituciju, registrovani na ime Vuka Stankovića kao jedinog vlasnika.

Treće osnovno javno tužilaštvo saopštilo je da se osumnjičenima stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju ženskih lica drugim licima radi prostitucije putem objavljivanja oglasa na internet stranicama. Osim toga, Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži "Instagram" kojim je nudio posao maserke, kao i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

U skladu sa iznetim činjenicama, Stanković je saslušan, oslobođen, a njegov iskaz će biti od značaja za dalji tok postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading