TRUDNA MADAM (30) BILA GLAVNA U "ŠTABU" BRAĆE PANIĆ: Uroš i Miloš mesečno zarađivali po 30 hiljada evra, a JEDNA njena greška im je došla glave

Autor:

Hronika

09.02.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lanac prostitucije braće Panić otkriven je nakon višemesečnog rada policije.

TRUDNA MADAM (30) BILA GLAVNA U "ŠTABU" BRAĆE PANIĆ: Uroš i Miloš mesečno zarađivali po 30 hiljada evra, a JEDNA njena greška im je došla glave

Foto: Facebook

Uroš i Miloš Panić, braća osumnjičena za podvođenje devojaka, su imali do detalja razrađenu šemu "biznisa" koju je do detalja vodila trudnica S.L, saznaje "Blic". Prema saznanjima, njihov posao je postao javna tajna u Beogradu, a do hapšenja su uspeli da zarade čak 30 hiljada evra mesečno. U garaži jedne zgrade u Beogradu imali su "štab" u kojem je glavnu ulogu imala S.L. Ona je bila sekretarica i knjigovođa, koja je vodila evidenciju o zaradama i nesvesno dokumentovala i dala dokaze o nezakonitim radnjama policiji.

Lanac prostitucije braće Panić otkriven je nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir, nakon saznanja "nakon reklame" od usta do usta. Za osumnjičene je radilo najmanje 5 prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću, baš po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Vuk Stanković, najbolji drug braće Panić, koji je uhapšen jer je radio sa njima, sedeo je u kafiću prekoputa zgrade, ne znajući da za njim tragaju. On je ubrzo uhapšen, dok je za Panićima raspisana potraga. Njima je policija upala u stanove tako što im je razbila blindirana vrata. Vođa lanca prostitucije označen je Vuk Stanković, a njegove aktivnosti na društvenim mrežama su privukle pažnju javnosti.

Biografija braće Uroša i Miloša Panića je prepuna snimaka divljačke vožnje skupocenim automobilima, bahatog i nedoličnog ponašanja. Takođe, njihove veze sa poznatim ličnostima, poput Nikolom Keljanovićem, javnosti su takođe postale zanimljive. Na internetu već mesecima kruže snimci Vuka Stankovića koje objavljuju braća Panić, a na kojima se vidi kako ga "gepekuju", voze na krovu. Osumnjičeni Vuk Stanković se takođe hvalio izlascima u noćnim klubovima, a neretko je objavljivao fotografije sa oskudno obučenim devojkama u separeima. Sve ovo je privuklo pažnju javnosti i dodatno zakomplikovalo situaciju oko hapšenja osumnjičenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading