PRONAĐENO TELO NESTALOG NUSRETA DESTANOVIĆA! Sumnja se da je ubijen i bačen u bunar!

Autor:

Hronika

10.02.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

PRONAĐENO TELO NESTALOG NUSRETA DESTANOVIĆA! Sumnja se da je ubijen i bačen u bunar!

Foto: RINA

Telo Nusreta Destanovića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je, potvrđeno je za Telegraf iz MUP-a.

Telo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar -  kaže za RINU jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

Poslednji put mladić je viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine. Nusret je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja, pišu Sandžačke.

Automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u Ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, kako se veruje, u Austriji.

Vozilo je, čim je pronađeno, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar. Pre toga pronađena je i njegova vozačka dozvola.

Odmah po prijavi nestanka, inače, brojni ljudi iz Novog Pazara, kao i policija uključili su se u potragu za nestalim mladićem, čije je telo, nažalost malopre pronađeno, iako su se svi nadali da će se živ i zdrav vratiti kući.

Podsetimo, brojne dezinformacije kružile su tokom dana dok je trajala intenzivna potraga za mladićem.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading