OD BRENDOVA BOLE OČI! Žena Uroša Panića živi na VISOKOJ NOZI! Dok je za njim raspisana POTERNICA zbog prostitucije, ona se na mrežama hvali PUTOVANJIMA, GARDEROBOM I SILIKONIMA! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.02.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Panić ima i svoju modnu liniju.

OD BRENDOVA BOLE OČI! Žena Uroša Panića živi na VISOKOJ NOZI! Dok je za njim raspisana POTERNICA zbog prostitucije, ona se na mrežama hvali PUTOVANJIMA, GARDEROBOM I SILIKONIMA! (FOTO)

Foto: instagram.com/milicaapaniccc, Facebook

Policija je raspisala poternicu za braćom Panić, Urošem i Milošem, nakon što su pobegli iz zemlje neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije.

Ovo nije prvi put da su braća Panić u centru pažnje javnosti i policije, piše Blic


Bahato ponašanje i divlja vožnja skupocenim automobilima

Uroš i Miloš Panić već su bili poznati javnosti i policiji zbog bahatog i nedoličnog ponašanja, kao i snimaka divljačke vožnje skupocenim automobilima kroz grad. Uroš Panić se često hvalio luksuznim automobilima na društvenim mrežama, a jedan od njih, "lamborgini", čak mu je bio oduzet nakon brojnih prekršaja.

Supruga Uroša Panića - Milica Panić

 

 


Milica Panić, supruga Uroša Panića, takođe je poznata javnosti, sa preko 84 hiljade pratilaca na Instagramu.

 

 

 

 

 

Ona se često hvali svojom modnom linijom i luksuznim putovanjima, a takođe je prepoznatljiva po fotografijama u kupaćem kostimu koje otkrivaju njen estetski zahvat - silikone u grudima. Takođe, često se može videti u garderobi poznatih svetskih brendova poput Luj Vitona.

 

 


Incident sa "lamborginijem" i saobraćajna nesreća

Uroš Panić našao se u centru pažnje kada je policija zaplenila njegov automobil marke "lamborgini" zbog brojnih prekršaja u saobraćaju, uključujući divlju vožnju i bahato preticanje. Takođe, automobil koji je bio u vlasništvu Uroša Panića izazvao je saobraćajnu nesreću kod tržnog centra Ušće, nakon čega je vozač pobegao sa lica mesta.

Luksuzni život Miloša Panića

Miloš Panić, takođe u bekstvu, takođe se hvalio luksuzom na društvenim mrežama, deleći fotografije skupih automobila, putovanja i izlazaka. Takođe je dospeo u centar pažnje kada je objavio snimke brze vožnje i bahatog parkiranja, a jedan snimak čak pokazuje trenutak kada je vozio kroz Beograd i umalo zgazio ženu na pešačkom prelazu.

Policija i dalje traga za braćom Panić, a njihov luksuzni i bahati način života nastavlja da intrigira javnost.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading