KRALJEVO U STRAHU ZBOG MANIJAKA: Predator vreba gradom i uznemirava žene, a čak ni MALOLETNICE NE ZAOBILAZI

Autor:

Hronika

08.02.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uputila apel građanima da budu oprezni i da prijave sve informacije koje bi mogle pomoći u hvatanju napadača.

KRALJEVO U STRAHU ZBOG MANIJAKA: Predator vreba gradom i uznemirava žene, a čak ni MALOLETNICE NE ZAOBILAZI

Foto: shutterstock

Nedavni događaji u Kraljevu izazvali su veliku zabrinutost među građanima, posebno među ženama i devojčicama, nakon što je gradom počeo da hara manijak koji ih uznemirava. Vest o njegovim napadima proširila se društvenim mrežama, a brzo je potvrđena od strane Policijske uprave Kraljevo za Telegraf.rs.

Meštani su reagovali na vesti o manijaku kačenjem slika na društvenim mrežama sumnjajući da je jedan mladić povezan sa tim napadima. Međutim, danas je stigla tragična vest da je taj mladić preminuo nakon saobraćajne nesreće, pod sumnjom da je razlog nasilja koje je pretrpeo upravo lažno optuživanje da je manijak. Ova tragična situacija dodatno je uzburkala javnost i izazvala dodatnu pažnju medija i nadležnih organa.

Jedna učenica je uputila upozorenje drugim ženama i devojčicama da budu oprezne, navodeći da je manijak nedavno napao i njihovu profesorku. Opisujući napade, učenica je istakla da manijak napada žrtve sa leđa, dira ih po intimnim delovima tela, zatvara im usta i zatim beži. Takođe je navela da se manijak ne libi da napada čak i devojčice, što dodatno povećava zabrinutost građana. Policija je potvrdila da se i dalje traga za napadačem, ali da je otežavajuća okolnost što nosi dugu jaknu i kapuljaču, te da je visok oko 185 cm i da su žrtve procenile da mu je između 25 i 30 godina.

Policija je uputila apel građanima da budu oprezni i da prijave sve informacije koje bi mogle pomoći u hvatanju napadača. Iz Policijske uprave Kraljevo istakli su da situaciju shvataju veoma ozbiljno i da preduzimaju sve mere kako bi što pre uhvatili napadača i osigurali bezbednost građana.

Napadi manijaka u Kraljevu izazvali su opravdanu zabrinutost među građanima, a tragičan epilog lažnog optuživanja dodatno je uzdrmao javnost. S obzirom na ozbiljnost situacije, nadležne institucije preduzimaju sve neophodne korake kako bi zaštitile građane i pronašle počinioca. Međutim, apeluje se na građane, posebno žene i devojčice, da budu oprezni i da prijave sve sumnjive aktivnosti kako bi se sprečili dalji napadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading