ORUŽANA PLJAČKA U KOSOVSKOJ MITROVICI! Dva maskirana napadača ukrala OGROMNU KOLIČINU novca!

Autor:

Hronika

07.02.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je navedeno, ukradena je izvesna količina novca.

ORUŽANA PLJAČKA U KOSOVSKOJ MITROVICI! Dva maskirana napadača ukrala OGROMNU KOLIČINU novca!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Sinoć, nešto pre 22 časa, u južnom delu Kosovske Mitrovica dve maskirane i naoružane osobe opljačkale su jednu osobu, saopšteno je iz policije tzv.Kosova.

Kako je navedeno, ukradena je izvesna količina novca.

Pljačkaši su pobegli u nepoznatom pravcu, a policija je posle prijave pokernula istragu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu su uhapsili N.N. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U akciji hapšenja, policija je pretresla kuću koju osumnjičeni koristi, prilikom čega je pronađeno 63 grama marihuane i vaga za precizno merenje. Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru uz krivičnu prijavu.

Policija je reagovala na osnovu informacija o neovlašćenoj proizvodnji i prometu opojnih droga, te je sprovedena akcija hapšenja koja je rezultirala privođenjem osumnjičenog. Pretresom kuće pronađena je značajna količina marihuane, što ukazuje na ozbiljnost situacije.

Muškarac star 40 godina iz okoline Knjaževca se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je uključen u nelegalnu proizvodnju i distribuciju opojnih droga. Osumnjičeni će biti izveden pred Više javno tužilaštvo u Zaječaru, gde će mu biti zvanično uručena krivična prijava.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading