UZELI SAŠI SVE PARE, PA GA HLADNOKRVNO UBILI U ŠUMI: Ljubavnici iz Doboja imali PAKLENI plan za zločin i bekstvo

Autor:

Hronika

03.02.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnju da je koristoljublje bilo glavni motiv za ovaj gnusan zločin probudila je ćerka ubijenog Saše nakon što je podelila "priču" sa Instagrama Andreinog ljubavnika Dražena.

UZELI SAŠI SVE PARE, PA GA HLADNOKRVNO UBILI U ŠUMI: Ljubavnici iz Doboja imali PAKLENI plan za zločin i bekstvo

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com

Svirepi zločin koji je šokirao region, dogodio se 30. januara u Doboju kada je Sašu K. (46), kako se sumnja, ubila žena sa kojom je godinama bio u vanbračnoj zajednici, Andrea K. (33), uz pomoć ljubavnika Dražena Lazarevića (19).

Oni su, kako nezvanično saznaje Republika, imali plan, koji su skovali par nedelja pre zločina, da uzmu svu Sašinu ušteđevinu, a njega ubiju kako im ne bi ometao romansu. Njihov pakleni plan bio je nalaženje idealne lokacije na kojoj bi dotični novac sakrili dok se "ne slegne prašina".

- Njih dvoje su ubrzo nakon ubistva uhapšeni, međutim, novac iz kuće nije pronađen kod njih, pa se može pretpostaviti da ga jesu negde sakrili ili zakopali - otkrio je naš izvor upućen u istragu.

Sumnju da je koristoljublje bilo glavni motiv za ovaj gnusan zločin probudila je ćerka ubijenog Saše nakon što je podelila "priču" sa Instagrama Andreinog ljubavnika Dražena. Na njoj se nalazila fotka velike sume novca uz komentar:

- Treba l' kome sitno? Legla plata.

Foto: Instagram

 

Pod­se­ti­mo, policija je na­kon pri­ja­vlje­nog ne­stanka žrtve do­šla do in­for­ma­ci­ja da su osum­nji­če­ni ljubav­ni­ci pla­ni­ra­li ubistvo, a sumnja se da su le­ko­vi­ma oma­mi­li Sa­šu K.

Kobne no­ći, Dražen L. je naj­pre udario pes­ni­com Sa­šu, nakon čega su ga ve­za­li i uba­ci­li u auto ren­takar agen­ci­je, kre­nuvši pre­ma izle­ti­štu. Po do­la­sku na izle­ti­šte, Andrea K. je otvo­ri­la ge­pek i no­žem izbo­la supru­ga po sto­ma­ku, nakon čega su ga nagog vezali za drvo i otišli.

Devetnaestogodišnjak je uha­pšen u Do­bo­ju, dok je supruga nesrećnog muškaraca uhapšena u iz­najm­lje­nom stanu u Banjaluci. Dan ka­sni­je, kuma osum­nji­če­ne je pri­ja­vi­la po­li­ci­ji da nešto nije u redu sa po­ro­di­com, na­vo­de­ći da su u kući osta­vlje­na dvoje de­ce, dve ma­lo­let­ne ćer­ki­ce žrtve i osum­nji­če­ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading