EVO ŠTA SE DEŠAVA SA HOFMANOM! Nasilnik više nije u beogradskom pritvoru!

Autor:

Hronika

02.02.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Miljana, među uhapšenima se našao i njegov mlađi rođeni brat Ljuban Vidović, koji je 14. decembra pušten na slobodu.

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA HOFMANOM! Nasilnik više nije u beogradskom pritvoru!

Foto: Instagram, youtube

Miljan Hofman Vidović koji je 10. novembra uhapšen u jednom beogradskom tržnom centru, prebačen je u pritvor u Sremskoj Mitrovici, saznaje Republika!

Prema našim informacijama, njemu će se za krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje, suditi u Rumi, te je iz tog razloga i došlo do premeštaja.

Osumnjičeni se dovodi u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi kako Miljan nasiljem i pretnjama "rešava" probleme.

U jednom od poslednjih takvih snimaka, moglo se videti kako Miljan Vidović šamara konobara i udara ga u stomak u društvu još dva muškarca. Navodno, snimak je nastao u jednom restoranu na Fruškoj Gori.

Inače, osim Miljana, među uhapšenima se našao i njegov mlađi rođeni brat Ljuban Vidović, koji je 14. decembra pušten na slobodu, nakon što je što je Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo da protiv njega nema dokaza za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

"Što si slao poruke mojoj ženi"

Na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?".

Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja. Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Preti mu kazna od godinu dana zatvora

Kako je ranije saopšteno iz Prvog osnovnog tužilaštva, predloženo je da se prema okrivljenom Miljanu Vidoviću produži pritvor imajući u vidu da i dalje stoje razlozi za isti, te da sud nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine, kao i da se Prvi osnovni sud u Beogradu oglasi mesno nenadležnim, s obzirom na to da je krivično delo izvršeno u Irigu, te da po pravnosnažnosti rešenja uputi spise Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici, kao stvarno i mesno nadležnom.

Danima kružili snimci maltretiranja

Početkom novembra meseca na društvenim mrežama kružilo je više video snimaka na kojima se vidi grupa momaka koju predvodi Ljuban Hofman Vidović, kako dolaze u više kafića u Modriči gde maltretiraju konobare i jednog od vlasnika kafića.

Oni upućuje veoma ozbiljne pretnje, tvrde da reketiraju pola Beograda i traže izvesnu osobu koju nazivaju „Crv“i „Crvić“. Sve to snimaju i objavljuju na društvenim mrežama.

– Alo, ovde Hofman, kum Tupešin. Gde si, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l' jasno? – govori Vidović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading