UPALI U KAFANU I TRAŽILI OD VLASNIKA DA LAŽNO SVEDOČI! Nova prijava protiv braće Hofman: Pretili mu da bi promenio iskaz!

Autor:

Hronika

04.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je podnela izveštaj protiv poznate braće Hofman, Ljubana i Miljana Vidovića, kao i Aleksandra Jovanovića Tupeše iz Modriče, zbog sumnje da su vršili pretnje prema osobama u Modriči.

UPALI U KAFANU I TRAŽILI OD VLASNIKA DA LAŽNO SVEDOČI! Nova prijava protiv braće Hofman: Pretili mu da bi promenio iskaz!

Foto: printscreen/TV Happy

Braća Hofman i Tupeša su pretili Ivanu Mitriću vlasniku kafića „Strit“ kako bi on lažno svedočio u koristi Jovanovića.

- Oko 15 dana pre njihovog dolaska u Modriču oni su pozvali Mitrića i tražili od njega da lažno svedoči u predmetima koji se vode protiv Tupeše. Protiv njega su u toku predmeti za krivična dela izazivanje opšte opasnosti, nasilničko ponašanje i zbog oružja - kaže dobro obavešteni izvor Srpskainfo.

Dalje se navodi da je Mitrić bio preplašen i odlučio da ne promeni svoj iskaz, što je izazvalo negodovanje braće Hofman. Oni su, zajedno sa još 23 osobe, došli u Modriču kako bi pretili Mitriću i još jednoj osobi.

Njihove pretnje i arogantno ponašanje su zabeleženi telefonskim kamerama i kasnije su objavljeni na svim društvenim mrežama, izazivajući strah među ljudima.

Izvor Srpskainfo dodaje da je u vezi s tim podnet izveštaj protiv Ljubana Hofmana, njegovog brata Miljana Hofmana, Aleksandra Jovanovića i još jedne osobe iz Srbije.

Policija u Doboju je saopštila da su A.J. i M.B. osumnjičeni da su putem telefona kontaktirali oštećenog iz Modriče, pokušavajući pretnjama da ga nateraju da dâ lažan iskaz u sudskom postupku protiv A.J. za više krivičnih dela. Međutim, oštećeni nije pristao na to, kako je navedeno u saopštenju iz PU Doboj.

Što se tiče Lj.V. i B.M, postoji sumnja da su, zajedno sa još 23 osobe, angažovani od strane A.J. kako bi došli u Modriču i pronašli oštećenog. Tokom tog incidenta, grupa se kretala zajedno, ponašajući se drsko i pokušavajući da zastraši oštećenog kako bi promenio svoj iskaz u sudskom postupku koji se vodi protiv A.J. za više krivičnih dela, prenosi Srpska info.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading