EVO ŠTA JE SA BRAĆOM HOFMAN! Uhapšeni pre deset dana, oštećeni još nisu saslušani!

Autor:

Hronika

21.11.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta je sa Ljubanom i MIljanom Hofmanom.

EVO ŠTA JE SA BRAĆOM HOFMAN! Uhapšeni pre deset dana, oštećeni još nisu saslušani!

Foto: Facebook, Printscreen/https://www.tiktok.com/@mister_calucci

Braća Hofman, Ljuban i Miljan uhapšeni su 10. novembra u jednom tržnom centru u Beogradu, a dostavljač hrane i konobar, koji su njihove navodne žrtve, nisu još uvek saslušani  u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu jer je odbrana tražila izuzeće tužilaca.

- Oštećeni nisu saslušani jer je advokat Marko Janković, branilac uhapšenih, pre njihovog ispitivanja tražio izuzeće javnog tužioca koji radi predmet, kao i tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva Ljubivoja Đorđevića - kaže izvor Kurira i objašnjava zbog čega je traženo izuzeće.

- Izuzeće je traženo zato što mu tužilaštvo nije odobrilo uvid u službene beleške policije. O izuzeću tužioca Ljubivoja Đorđevića sada odlučuje Više javno tužilašvo,a potom će se odlučiti i o izuzeću postupajućeg tužioca - kaže sagovornik.

Podsetimo, braća Hofman uhapšena su nakon što su se na društvenim mrežama pojavili uznemirujuću snimci na kojima maltretiraju ljude. Nakon hapšenja su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading