"ŽESTOKI MOMCI" ŠOKIRALI SVE U PRITVORU! Tužilac ostao bez teksta kada su REKLI OVO - da li je ovo moguće?! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.11.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Hofman su poznata po svojim objavama na društvenim mrežama u kojima se mogu videti scene nasilja i pretnji.

"ŽESTOKI MOMCI" ŠOKIRALI SVE U PRITVORU! Tužilac ostao bez teksta kada su REKLI OVO - da li je ovo moguće?! (FOTO)

Foto: printscreen/TV Happy, Shutterstock

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović nedavno su uhapšena nakon niza snimaka na kojima se vidi kako maltretiraju osoblje nekoliko restorana i kafića, kao i dostavljače hrane. Nakon saslušanja kod tužioca, oni su odbili da odgovaraju na pitanja i negirali krivična dela koja im se stavljaju na teret.

Prema informacijama koje posedujemo, prvo osnovno javno tužilaštvo predložilo je sudu da im se odredi pritvor zbog bojazni da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da budu saslušani, ali i zbog njihove ranije osuđivanosti. Svi uhapšeni su, inače, razdvojeni u zasebne ćelije.

- Nećemo više nikad, molimo vas - jaukali su.

Foto: printscreen/TV Happy, Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

 

Braća Hofman su poznata po svojim objavama na društvenim mrežama u kojima se mogu videti scene nasilja i pretnji. U jednom od poslednjih snimaka, Miljan Vidojević šamara konobara i udara ga u stomak u društvu još dva muškarca. Navodno, snimak je nastao u jednom restoranu na Fruškoj Gori.


Kako smo ranije pisali, Ljuban i Miljan Hofman su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje. Oni su se na saslušanju u tužilaštvu branili ćutanjem i nisu želeli da iznesu svoju odbranu.

Foto: https://www.instagram.com/miresijan/

 

U sukob sa sinovima došao sam zato što sam video da su se uhvatili lošeg društva. Ja nemam nikad izgovor, uvek priznajem. Oni su foliranti, ja sam ih učio da se bave naukom, sportom i muzikom. Oni su završili paralelno i muzičku školu, strašno su svirali violinu, Miljan je imao i koncerte. Oni su mene slušali sve dok su bili sa mnom, do 20. godine - kazao je, otac Miodrag.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati oštećene svedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti doneta konačna odluka. Prema saznanjima, braća Hofman su plakala u pritvoru i molila za milost.

Foto: Printscreen

 

- Oni su na poternici, oni nemaju empatiju, puni su sebe, Miljan posebno. On se tukao sa mnom, on ima krivičnih dela. Ljuban i još neki dečko iz Loznice su kidnapovali jednog prevaranta, koji je bio moj insajder i koji ih je pratio, odveli su ga u moju vikendicu na Drinu i valjda su ga maltretirali, moj drug kaže ja sam čuo jauke, oni su ga izgleda malo pritegli. Moji sinovi su kukavice - objasnio je tada Miodrag Vidović, otac braće Hofman.


Podsetimo, njihov otac Miodrag Vidović, poznat kao Miško Hofman, je gostujući na jednoj televiziji u 2019. godini izjavio da se odriče svojih sinova zbog njihovog kriminalnog ponašanja. Prema njegovim rečima, oni su se umesto njegovih saveta, uhvatili lošeg društva i počeli da se bave nasiljem i kriminalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading