OTAC BRAĆE HOFMAN SNIMIO FILM ZA ODRASLE SA NJIHOVIM DEDOM: Ne sramim se, živim za to da iznajmim salu da ga svi pogledamo!

Autor:

Zabava

12.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miško Hofman, Miljanov i Ljubanov otac, pohvalio se da je snimio film za odrasle sa svojim ocem!

OTAC BRAĆE HOFMAN SNIMIO FILM ZA ODRASLE SA NJIHOVIM DEDOM: Ne sramim se, živim za to da iznajmim salu da ga svi pogledamo!

Foto: printscreen/TV Happy

asd

Miodrag Vidović, poznatiji kao Miško Hofman, otac ozloglašenih Miljana i Ljubana, pre nekoliko godina se pohvalio u jednom intervjuu da je zajedno sa svojim ocem snimio film za odrasle.

- Pošto, s obzirom na moje godine, već sutra mogu da odem sa ovog sveta, reći ću vam iskreno - moj otac, koga sam smatrao kraljem ovog grada, i ja, snimili smo po*** film koji traje sat i po. Sve to ima na snimku! E upravo mi je to žao, što nisam još više dao gas i što se nas dvojica još više nismo upustili u akciju! Ne sramim se, čak živim za to da pozovem sve moje Srbe i muslimane Bijeljince, da iznajmim kino salu i da svi zajedno gledamo taj film i zezamo se - bez zadrške je rekao otac braće Hofman za "Info Bijeljina".

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Miško Hofman

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su prekjuče u jednom restoranu u Beogradu u tržnom centru zbog snimaka na kojima se vidi kako maltertiraju i prete osoblju ugostiteljskih objekata, o čemu je pisala Republika.

Inače, Miodrag je u sukobu sa sinovima i napisao je neobičan testament i odrekao ih se preko novina, jer je želeo da ih vrati na pravi put.

- U sukob sa sinovima došao sam zato što sam video da su se uhvatili lošeg društva. Ja nemam nikad izgovor, uvek priznajem. Oni su foliranti, ja sam ih učio da se bave naukom, sportom i muzikom. Oni su završili paralelno i muzičku školu, strašno su svirali violinu, Miljan je imao i koncerte. Oni su mene slušali sve dok su bili sa mnom, do 20. godine. Kad je Miljan napunio 19 i uzeo 20. godinu, dolazi upis na Medicinski fakultet u Novom Sadu. Postao je juniorski prvak sveta i rekao je "Ćale, ja hoću medicinu". Slomio je nogu na jednom meču u Novom Pazaru, gde je video šta je doktor - kazao je Miodrag kada je u februaru 2019. gostovao na Hepi televiziji.

Njima je danas određen pritvor do 30 dana nakon saslušanja pred Prvim osnovim javnim tužilaštvom zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Braća Hofman

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djura

13.11.2023 07:41

Kako debile slusamo u novinama..... "Svaka cast" za tekst!