DILER (37) VOZILOM UDARIO POLICAJCA U KAČAREVU: Pronašli mu drogu u kući, evo šta je uradio bahati muškarac!

Autor:

Hronika

01.02.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana.

DILER (37) VOZILOM UDARIO POLICAJCA U KAČAREVU: Pronašli mu drogu u kući, evo šta je uradio bahati muškarac!

Foto: shutterstock

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 1.2.2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.M. (rođen 1987. godine) iz Kačareva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 30.1.2024. godine u 13.50 časova u Kačarevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno radi prodaje držao 1.054 grama neto mase opojne droge amfetamin, 44 grama neto mase opojne droge marihuane, 4 grama neto mase opojne droge kokain i digitalnu vagicu za precizno merenje sa tragovima opojne droge kokain.

Takođe se tereti da je istog dana u 12.30 časova u Kačarevu u ul. JNA napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti tako što je pre vršenja pregleda osumnjičenog i putničkog vozila kojim je prethodno upravljao, naglo startovao svoje vozilo, udario i oštetio službeno vozilo Policijske uprave u Pančevu dok se jedan policijski službenik nalazio u vozilu, a drugi izvan vozila.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading