DRAGANA IZ MILENTIJA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Sletela sa ćerkicom (3) sa puta, dete nastradalo na licu mesta, ona jedva preživela!

Autor:

Hronika

31.01.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno stanje se prati iz sata u sat.

DRAGANA IZ MILENTIJA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Sletela sa ćerkicom (3) sa puta, dete nastradalo na licu mesta, ona jedva preživela!

Foto: Facebook, Branimir Brana Jovanović

U selu Milentija kod Brusa, pre osam dana, dogodila se tragična nesreća kada je automobil sleteo s puta i survala se u reku, ostavljajući 32-godišnju Draganu A. S. u teškom stanju.

Nažalost, njena trogodišnja ćerka je izgubila život na licu mesta, dok je Dragana prevezena u Univerzitetski Klinički Centar (UKC) u Nišu gde se i dalje bori za život.

Teško stanje u UKC Niš: Bez bitnijih promena, Dragana i dalje na mašinskoj ventilaciji.

Prema rečima zvaničnika UKC Niš, stanje Dragane A. S. se nije bitnije promenilo u odnosu na prethodni dan, te je i dalje zavisna od medicinske ventilacije. Njeno stanje se prati iz sata u sat, dok medicinski tim čini sve napore kako bi joj pružili neophodnu negu i podršku u borbi za oporavak.

Nesreća usled neprilagođene brzine: Detalji tragičnog događaja

Nezvanično, do tragedije je došlo usled neprilagođene brzine vozila kojim je Dragana upravljala. Automobil je probio ogradu i survao se u reku, što je dovelo do teških posledica po život i zdravlje njenog deteta i nje same. Ova nesreća je ostavila dubok trag u lokalnoj zajednici i izazvala veliku zabrinutost među meštanima.

Vaspitačica u teškom stanju: Draganin posao i porodični život

Inače, Dragana A. S. je zaposlena kao vaspitačica u jednoj predškolskoj ustanovi, gde je bila cenjena i voljena članica tima. Ova tragedija je potresla i njene kolege, kao i roditelje dece koja su pohađala ustanovu gde je Dragana radila. Njena porodica i prijatelji se nadaju njenom što bržem oporavku i pružaju joj neophodnu podršku u ovim teškim trenucima.


Nadamo se da će Dragana uspeti da se oporavi i da će njena porodica uspeti da prevaziđe ovu tešku životnu situaciju. Svi zajedno treba da budemo svesni opasnosti u saobraćaju i da vodimo računa o bezbednosti, kako bismo izbegli ovakve tragične događaje u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading