PRE MESEC DANA PROSLAVIO ROĐENDAN, JUČE SE RAZNEO BOMBOM U JAGODINI! Ovo je mladić kome se KAŠIKARA aktivirala u stanu: Cela zgrada se ZATRESLA! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.01.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepažnja dovela do tragičnih posledica.

PRE MESEC DANA PROSLAVIO ROĐENDAN, JUČE SE RAZNEO BOMBOM U JAGODINI! Ovo je mladić kome se KAŠIKARA aktivirala u stanu: Cela zgrada se ZATRESLA! (FOTO)

Foto: Facebook

Uzrujane sirene hitne pomoći odjekivale su juče veče ulicama Jagodine nakon što je tragična nesreća odnela mladića (31) iz Velikog Gradišta. Nesreća je zadesila mladića dok je, kako se sumnja, pokazivao ručnu bombu prijatelju (28) u iznajmljenom stanu u Jagodini. Ovaj tužan događaj dolazi samo mesec dana nakon što je mladić proslavio svoj rođendan.

Nesreća se odigrala u 21.15 sati dok su dvojica mladića boravila u stanu nastradalog, koji već neko vreme iznajmljuje stan u ulici 7. jul u Jagodini. Prema sumnjama, nesreća je nastupila u trenutku kada je mladić pokazivao prijatelju ručnu bombu koju je imao kod sebe, verovatno aktivirajući je greškom. Eksplozija je rezultirala gubitkom ruke za mladića, dok je njegov prijatelj zadobio teške povrede.

- Kada se bomba aktivirala, stan i cela zgrada su se zatresli. Isprava niko od komšija nije ni sumnjao da je eksplodirala bomba, jer zaboga ko još ima bombu kod sebe u stanu. Žitelji stambene zgrade su odmah izleteli iz svojih stanova na hodnik i tada su videli da se ipak nešto strašno desilo - kaže izvor za Kurir.

Foto: Facebook

Nastradali mladić

Hitna pomoć i policija su odmah pozvani nakon što su čuli jauke iz stana. Inspektori koji su ušli u stan zatekli su scenu ispremetanu od eksplozije, sa tragovima krvi i delova bombe svuda po prostoriji.

- Čuli su se jauci iz stana, i komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Kada su inspektori ušli u stan sve je bilo ispreturano od eksplozije, krvi i gelera od bombe bilo je na sve strane, a prijatelji su krvarili. Jedan je nažalost, preminuo na licu mesta, ruka u kojoj je prethodno držao bombu bila je raznesena. Dok je njegov prijatelj krvav ležao nasred stana. Držao se za stomak i bio je u skupljenom položaju, ali je bio svestan. Navodno, tada je ispričao kako je došlo do aktiviranja ručne bombe - dodaje. 

Nažalost, mladić je preminuo na licu mesta, dok je njegov prijatelj, iako teško povređen, bio svestan. Prevezen je u Klinički centar Kragujevac gde su mu lekari konstatovali teške telesne povrede u predelu stomaka i grudi.

Mladić koji je aktivirao bombu je prema nalogu nadležnog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini odvezen na obdukciju kako bi se utvrdilo kako i kada je nastupila smrt.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading