LEŠINARI NA DELU: Prevaranti pokušavaju da zarade na tragediji Marice Mihajlović

Autor:

Hronika

28.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marica je odmah reagovala ističući da nikada nije tražila novac na taj način i upozorila ljude da ne nasedaju na prevaru.

LEŠINARI NA DELU: Prevaranti pokušavaju da zarade na tragediji Marice Mihajlović

Foto: Društvene mreže, Printscreen

Marica Mihajlović, mlada žena iz Šida, koja je nedavno doživela tešku tragediju gubitka deteta nakon porođaja u bolnici u Sremskoj Mitrovici, sada se suočava sa novim problemom - prevaranti pokušavaju da iskoriste njenu nesreću zarad sopstvene dobiti. Na društvenim mrežama pojavio se lažni apel za prikupljanje novčane pomoći za Maricu, sa njenim navodnim žiro računom.

Međutim, Marica je odmah reagovala ističući da nikada nije tražila novac na taj način i upozorila ljude da ne nasedaju na prevaru.

- Račun za pomoć Marici iz Šida - Protiv akušerskog nasilja - glasi objava koja se masovno širi.

Marica je, videvši to, odmah reagovala i na svom Fejsbuk profilu objavila da je u pitanju prevara.

- Laž velika. Nikakve pare nisam tražila. Ovo nije moj račun - napisala je i dodala da onog ko je ovo uradio treba da bude sramota.

 

 

Marica Mihajlović je oštro osudila ovakve pokušaje prevare i istakla da joj nije potrebna materijalna pomoć, te je apelovala na ljude da ne uplaćuju novac na lažne račune. Ona je istakla da je javno progovorila o svojoj tragediji kako bi podigla svest o problemu akušerskog nasilja, a ne iz bilo kakvih finansijskih interesa.

- Podelila sam s ljudima da vide da je to prevara. Prosto ne mogu da verujem da se neko služi ovim i zarađuje pare na ovaj način. Užasno je da neko želi da zloupotrebi moju tragediju, to što sam izgubila dete - kaže Marica za Kurir, dodajući da ne zna ko se krije iza svega, ali da će slučaj prijaviti policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading