UHAPŠEN ZAJEČARAC ZBOG DROGE: Policija kod njega pronašla nekoliko paketića KOKAINA!

Autor:

Hronika

28.01.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. G. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

UHAPŠEN ZAJEČARAC ZBOG DROGE: Policija kod njega pronašla nekoliko paketića KOKAINA!

Foto: Tanjug/Profimedia, MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. G. (1990) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je,na ulici, kod osumnjičenog pronašla i oduzela oko 25 grama kokaina upakovanog u više paketića koji je, kako se sumnja, bio namenjen daljoj prodaji.

M. G. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Da podsetimo, 25. januara ove godine uhapšen je Stefan M. (33) iz Srbije, za kojim je Interpol Beograd raspisao crvenu difuznu poternicu. On je uhapšen na području Zvornika, gde su pripadnici Policijske uprave Zvornik izvršili hapšenje. Utvrđeno je da je osumnjičeni koristio lažni identitet, a prilikom kontrole vozila pronađena je materija za koju se sumnja da je kokain.

Hapšenje se desilo 25. januara oko 22:10, a potraga za Stefanom M. bila je aktivirana zbog krivičnog dela iz oblasti zloupotrebe droga.

Policajci su, postupajući po saznanjima da se na području Zvornika nalazi lice za kojim je raspisana međunarodna potraga, u mestu Karakaj zaustavili i kontrolisali "pežo" i osobe koje su unutra bile - saopštila je policija.

Osumnjičeni je predao lični dokument s izmenjenim identitetom, koji je izdat u Sloveniji.

Naknadnim proverama utvrđeno je da se radi o S.M., za kojim je raspisana međunarodna crvena potraga. Prilikom daljeg pregleda vozila i lica, pronađena je i oduzeta PVC kesica s prahom koji asocira na kokain.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading