TAJNA 11 GODINA STAROG UBISTVA U CENTRU NIŠA: Da li su kamataši stajali iza ubistva sina vlasnika menjačnice!

Autor:

Hronika

27.01.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerasvetljeno ubistvo sina vlasnika menjačnice

TAJNA 11 GODINA STAROG UBISTVA U CENTRU NIŠA: Da li su kamataši stajali iza ubistva sina vlasnika menjačnice!

Foto: shutterstock


Ubistvo Đorda Stojanovića (32), sina vlasnika jedne od najuspešnijih niških menjačnica, i dalje je misterija, 11 godina kasnije. Na današnji dan 2013. godine, postavljena je eksplozivna naprava ispod automobila "Fijat Punto" u Knjaževačkoj ulici u centru Niša, ostavljajući za sobom razorne posledice. Iako je otac žrtve, Zvonko Stojanović, izražavao nezadovoljstvo vođenjem istrage, ovo ubistvo i dalje čeka na pravdu.

Čudne okolnosti i silina eksplozije

Istraga ubistva Đorda Stojanovića pratila je čudne okolnosti. Eksplozija je bila tako snažna da je uništila prodavnicu obuće u blizini, oštetila stanove na sva četiri sprata obližnje zgrade i nekoliko parkiranih automobila. Ovo svedoči o strašnoj snazi eksplozivne naprave i šokantnim posledicama koje je ostavila za sobom.

Nezadovoljstvo vođenjem istrage

Zvonko Stojanović je javno iznosio svoje nezadovoljstvo načinom vođenja istrage, naglašavajući da je motiv ubistva bio novac koji su od Đorđa iznuđivali kamatari po nadimcima Pele, Drda i Bucko. On je čak tvrdio da su neki niški policajci bili umešani u zelenašenje, a čak je i jedan pripadnik Žandarmerije došao da uteruje dug u njihovoj kući. Ove tvrdnje bacaju senku sumnje na integritet policije u ovom slučaju.

Spekulacije o profesionalcu iza likvidacije

Prema rečima tadašnjeg Kurirovog sagovornika bliskog istrazi, u policiji ne sumnjaju da iza likvidacije stoji profesionalac. Ovo dodatno uvećava misteriju oko ubistva i postavlja pitanje ko bi mogao biti iza ovog tragičnog čina.

Čekanje na rasvetljenje zločina

Iako su DNK tragovi svih osumnjičenih uzeti, a saslušani su i svi oni koji su imali saznanja o ovom slučaju, optužnica još uvek nije podignuta. Porodica i javnost i dalje čekaju trenutak kada će ovaj zločin napokon biti rasvetljen, pružajući pravdu i mir porodici Stojanović. Ovo nerasvetljeno ubistvo ostaje kao trag misterije i nepravde, čekajući svoj konačni epilog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading