"UPERIO JE PIŠTOLJ U MENE I REKAO: ZNAŠ ŠTA TREBA DA RADIŠ"! Potresno svedočenje radnice apoteke u Smederevu koju je Emil držao kao taoca!

Autor:

Hronika

23.01.2024

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzom intervencijom uhapsila osumnjičenog.

"UPERIO JE PIŠTOLJ U MENE I REKAO: ZNAŠ ŠTA TREBA DA RADIŠ"! Potresno svedočenje radnice apoteke u Smederevu koju je Emil držao kao taoca!

Foto: Facebook/Printscreen/Smederevske novine

Radnica apoteke u centru Smedereva podelila je detalje dramatičnog događaja kroz koji su prošle ona i njene dve koleginice tokom subotnje večeri na saslušanju u policiji. Prema njenom svedočenju, napadač je upao u apoteku s pištoljem, izgovorio rečenicu da "zna šta treba da radi" i potom je stavio pištolj iza pojasa.

- Oko 18 sati ušao je muškarac sa šalom preko lica. Uperio je pištolj u mene i rekao: "Znaš šta treba da radiš". Uplašila sam se... - reči su radnice apoteke iz Smedereva u koju je u subotu uveče uleteo Emil S. (40) i opljačkao je uz pretnju pištoljem.

- Rekla sam koleginici da ima pištolj i da ću pozvati policiju. Otišla sam do magacinskog prostora i pozvala policajce i tu sam ostala zaključana sve dok nisam čula da je uhapšen - rekla je ona na saslušanju, a prenosi Blic.

Ona je izjavila da je tokom dramatičnog incidenta u apoteci čula pucnjavu i zvuk razbijenog stakla, ali zbog straha za svoj život nije smela da izađe.

Republika

Foto: Društvene mreže

Emil S.

- Posle nekog vremena čula sam glasove policajaca. Tada sam saznala da je bezbedno i da mogu da izađem - rekla je ona i dodala da je sve trajalo desetak minuta.

Borba sa radnicom u trafici

Emil S. je najpre pokušao pljačku trafike. Međutim, radnica trafike je odmah sprečila njegov plan čim ga je primetila. Svojim rukama je čvrsto držala vrata kako ne bi uspeo da uđe u lokal, a zatim ih je zaključala.

On je tada uleteo u apoteku u kojoj su bile tri zaposlene farmaceutkinje, kao i nekoliko mušterija.

- On je imao pištolj kod sebe. Na licu mesta su nađene čaure, te se sumnja da je nekoliko puta zapucao u apoteci - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni demolirao apoteku i napravio barikade.

- On je oborio fotelju i dovukao je do pulta. Takođe je oborio i sto koji je bio pored pulta. Izvukao je fioke i iz njih 100.000 dinara i krenuo da beži. Policija ga je uhvatila na zadnjem izlazu iz apoteke - kaže izvor "Blica".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading