DIVLJAO BEOGRADSKIM ULICAMA POD DEJSTVOM KOKAINA: Policija isključila iz saobraćaja bahatog vozača BMW-a

Autor:

Hronika

22.01.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv vozača su pokrenute prekršajne prijave.

DIVLJAO BEOGRADSKIM ULICAMA POD DEJSTVOM KOKAINA: Policija isključila iz saobraćaja bahatog vozača BMW-a

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/srbijamup

Policija je u Beogradu uhapsila bahatog vozača zbog vožne pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, prekoračenja brzine i prekomerno zatamnjenih stakala.

- Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su u Bulevaru Patrijarha Dimitrija u Beogradu zaustavili vozilo „BMW“, koje se kretalo brzinom od 117,9 kilometara na čas na putu u naselju gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas.

Vozilom je upravljao dvadesetsedmogodišnji vozač koji je bio pod dejstvom kokaina, dok je kontrolom vozila utvrđeno da su prednja bočna stakla bila prekomerno zatamnjena.
Saobraćajna policija isključila je vozilo i vozača iz saobraćaja, dok su protiv učinioca prekršaja podnete prekršajne prijave
- navedeno je na Fejsbuk profilu Ministarstva Unutrašnjih poslova.

 

 

Protiv vozača su pokrenute prekršajne prijave.

Vozač "BMW-a" je ubrzo isključen iz saobraćaja.

Na deonici gde je vozio preko 100km na čas je ograničenje 50km na čas. Utvrđeno je prisustvo psihoaktivne supstance kokain i kontrolom vozila utvrđeno da su prednja bočna stakla bila prekomerno zatamnjena.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu tokom vikenda isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
 
Policija u Boru zaustavila je četrdesetsedmogodišnjeg vozača automobila „alfa“ i pedesetčetvorogodišnjeg vozača „fijat punta” koji su vozili sa 1,71 i 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača „mercedesa” koji je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina i marihuane.

Policija u Negotinu zaustavila je tridesetčetvorogodišnjeg vozača „forda” koji je vozilom upravljao sa 1,26 promila alkohola u organizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading