JOŠ JEDAN IZGUBLJEN ŽIVOT NA KIM! Mladić nasmrt pretučen u Podujevu - žrtvu palicom udarali u glavu!

Autor:

Hronika

21.01.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno tužilaštvo u Prištini saopštilo je da je za ovaj slučaj dvojici osumnjičenih, maloletnika, određen pritvor.

JOŠ JEDAN IZGUBLJEN ŽIVOT NA KIM! Mladić nasmrt pretučen u Podujevu - žrtvu palicom udarali u glavu!

Foto: Tanjug/AP

U Univerzitetskom kliničkom centru Kosovo potvrđeno je da je mladić L. F. (18), albanske nacionalnosti, koji je brutalno pretučen 14. januara u Podujevu, preminuo od posledica teških povreda. Agreta Gecaj-Gashi iz KKUK-a izjavila je za KOEN da je mladić izgubio život u subotu, ne mogavši izdržati povrede koje su mu nanele teške fizičke traume.

Mladić je primljen u KKUK s ozbiljnim povredama glave i teškim povredama mozga, prema rečima Gecaj-Gashi. Policija je, u saradnji s tužilaštvom, poslala telo žrtve na Institut za sudsku medicinu kako bi se sprovele dalje analize.

Kako je za KOEN potvrdila Agreta Gecaj-Gashi, mladić je preminuo u subotu, pošto nije mogao da izdrži povrede.

Ona je rekla da je mladić sa teškim povredama primljen u KKUK na odeljenju intenzivne nege. Kako je Gecaj rekla, radilo se o teškim povredama mozga.

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Kosovska policija

U međuvremenu, policija je saopštila da je telo žrtve poslato na Institut za sudsku medicinu.Po ovlašćenju tužioca, delo je prekvalifikovano iz ubistva u pokušaju u teško ubistvo.

Osnovno tužilaštvo u Prištini saopštilo je da je za ovaj slučaj dvojici osumnjičenih, maloletnika, određen pritvor.

- Osnovno tužilaštvo u Prištini, obaveštava javnost o slučaju od 15. januara 2024. godine u Podujevu, gde su nakon fizičkog obračuna dvojica osumnjičenih (maloletnika) udarili žrtvu (sada pokojnu staru 18 godina) palicom, nanevši joj telesne povrede, pri čemu je usled zadobijenih povreda oštećena upućena na lečenje u KKUK, dok su istog dana, po nalogu državnog tužioca, dvojica maloletnika zadržana u pritvoru zbog krivičnog dela. U zakonskom roku, kod nadležnog suda, tužilac je za osumnjičene zatražio meru pritvora, koja mu je odobrena i osumnjičeni se nalaze u merama pritvora - navodi se u saopštenju.

Osnovno tužilaštvo u Prištini saopštilo je da je delo prekvalifikovano iz pokušaja ubistva u teško ubistvo. Dvojici maloletnih osumnjičenih za napad, takođe albanske nacionalnosti, određen je pritvor.

Gradonačelnik Opštine Podujevo, Špejtim Bulići, reagovao je na ovu tragičnu vest putem društvenih mreža, opisavši događaj kao "ozbiljan i veoma dirljiv slučaj" te izražavajući iskreno saučešće porodici i društvu preminulog mladića.

Incident se odigrao u ulici "Drenica" u Podujevu, gde su, prema izveštaju od 15. januara, policija i istražitelji pronašli nož i automobil na mestu događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading