UKLONJENA METALNA OGRADA ISPRED OPŠTINSKE ZGRADE U LEPOSAVIĆU: Ostala bodljikava žica koja stoji zamotana na platou

Autor: D.B.

Vesti

20.01.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ogradama koje su danas sklonjene, građani Leposavića su postavljali srpske zastave.

UKLONJENA METALNA OGRADA ISPRED OPŠTINSKE ZGRADE U LEPOSAVIĆU: Ostala bodljikava žica koja stoji zamotana na platou

Foto: Kosovo online

Metalna ograda ispred zgrade opštine Leposavić koja je bila postavljena krajem maja tik uz bodljikavu žicu, nakon što je gradonačelnik Ljuljzim Hetemi uz asistenciju specijalnih jedinica kosovske policije ušao u tu zgradu, jutros je potpuno uklonjena.

Ostala je samo bodljikava žica koja i dalje stoji zamotana na platou sa strane.

Podsetimo, u Leposaviću je danas završeno potpisivanje peticije za smjenu gradonačelnika Albanca, a broj neophodnih potpisa je premašen, izjavio je jedan od inicijatora Veselin Radović.

Radović je naglasio da je sve proteklo u redu te da nije bilo nikakvih ekscesa i nepravilnosti.

- Zahvaljujem građanima Leposavića na odzivu - rekao je Radović za Kosovo onlajn i dodao da će do ponedjeljka imati tačne rezultate.

Prema podacima koje je Centralna izborna komisija dostavila inicijatorima peticije, u birački spisak u opštini Leposavić upisano je 13.441 birača, a da bi se peticija pokrenula, neophodno je da je potpiše 20 odsto, odnosno 2.689 birača.

Sa prikupljanjem potpisa građani u Leposaviću počeli su u sredu, 17. januara, na platou ispred zgrade opštine Leposavić, a zbog hladnog vremena postavljen je šator.

Potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika završeno je i u Severnoj Mitrovici, dok je još traje u Zvečanu i Zubinom Potoku, gdje su, takođe, mimo volje Srba za gradonačelnike nakon vanrednih izbora postavljeni Albanci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading