NAŠOJ PEVAČICI PREMINUO OTAC IZNENADA: Objavila POSLEDNJU SLIKU, pa se oprostila potresnim rečima!

Autor:

Zabava

20.01.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata pevačica se oprostila od oca potresnim rečima.

NAŠOJ PEVAČICI PREMINUO OTAC IZNENADA: Objavila POSLEDNJU SLIKU, pa se oprostila potresnim rečima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i bivša zadrugarka Miroslava Mima Živković doživela je tešku porodičnu tragediju - iznenada joj je preminuo otac. Mima je potresnu vest podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila poslednju fotografiju sa ocem i oprostila se od njega emotivnim rečima.

Foto: Instagram.com/mima_zivkovic

Mima Živković

 


Mima je svoje pratioce potresla vestima o neočekivanom gubitku oca. Uz fotografiju na kojoj je sa osmehom zagrljena sa svojim ocem, Mima je napisala emotivnu poruku u kojoj se oprostila od njega. Ova vest je šokirala mnoge njene fanove i pratioce, koji su pružili podršku i reči saučešća u ovim teškim trenucima.

- Čuvaj me odozgo tatice moj. Zbogom tatice, sad ćeš da se odmoriš - napisala je Mima u opisu fotografije. 

Foto: Instagram.com

Mima Živković Instagram

 


Nakon objave ove tužne vesti, Mima je dobila veliki broj poruka podrške i saučešća od svojih pratioca. Mnogi su izrazili saučešće i poslali reči podrške pevačici u ovom teškom trenutku. Njena hrabrost da podeli ovo lično iskustvo sa javnošću naišla je na veliko poštovanje i empatiju.

U svojoj emotivnoj poruci, Mima se oprostila od oca rečima koje su dirnule mnoge. Ovaj tužan događaj je podsetio javnost na važnost porodičnih veza i ljubavi, te je Mima kroz svoj oproštajni post poslala snažnu poruku o ljubavi prema svojoj porodici.

Mimo svega, ova tužna vest je podsetila i na važnost mentalnog zdravlja i podrške u teškim trenucima, te je Mima dobila podršku i ohrabrenje svojih pratioca da se okruži ljudima koji je vole i da potraži podršku u ovom teškom periodu.

Mimo ovog tužnog događaja, Mima je pokazala hrabrost i snagu u deljenju svojih emocija sa javnošću, te je njen oproštajni post postao podsetnik na važnost ljubavi i podrške u teškim trenucima gubitka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading