SRPSKA NOVA GODINA ZA LUNU I MARKA NIJE OBIČAN DAN: Evo šta im se desilo pre tačno pet godina i promenilo im život (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan rijaliti par je u "Zadruzi" započeo svoju ljubavnu romansu, koja je krunisana brakom u kome su dobili dve ćerke Miju i Lanu.

SRPSKA NOVA GODINA ZA LUNU I MARKA NIJE OBIČAN DAN: Evo šta im se desilo pre tačno pet godina i promenilo im život (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Srpska Nova godina za Lunu Đogani i Marka Miljkovića nije običan dan jer oni danas obeležavaju važan datum, a to je godišnjica njihove ljubavi.

Naime, par se oglasio na društvenoj mreži i pokazao da je u njihovom domu slavlje jer njih dvoje obeležavaju pet godina otkako su zajedno. 

Emotivnim snimkom koji je Luna objavila prikazala je sve najvažnije što im se desilo za to vreme, a ispred svega je rođenje njihovih ćerki Mije i Lane. Video kojim su zabeležili koliko ljubavi ima u njihovom porodičnom domu raznežili su sve koji su ga pogledali.

U njemu svi, od najmlađe Lane do najstarijeg Marka drže ruke preklopljene jednu na drugoj i Miljković prvi kreće da ih sklanja, za njim Luna, pa malena Mia, sve dok ne dođu do bebe, koja je rođena početkom oktobra.


- Naših pet godina. Život - stoji u opisu videa.

 


Podsećanja radi, Luna i Marko započeli su vezu u "Zadruzi", a iako su prošli kroz razne situacije u rijalitiju i imali burne međusobne svađe, kao i sa članovima porodice, uspeli su sve da prevaziđu i da danas uživaju u ljubavi za koju su se izborili.

Inače, svi komentarišu kako je Lunu majčinstvo mnogo promenilo. Ona se dosta povukla sa javne scene i posvetila odgoju dece, a glavni izvor prihoda celoj porodici je Jutjub kanal koji par zajedno vodi. U međuvremenu Marko, kao glava porodice, razvija paralelno i neke svoje privatne biznise, dok je Đoganijeva za sada okačila mikrofon o klin.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading