MLADIĆI KRVNIČKI PRETUKLI MUŠKARCA (31) KOD KRUŠEVCA! Naneli mu teške telesne povrede opasne po život, odmah uhapšeni!

Autor:

Hronika

14.01.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kruševcu uhapšena trojica mladića.

MLADIĆI KRVNIČKI PRETUKLI MUŠKARCA (31) KOD KRUŠEVCA! Naneli mu teške telesne povrede opasne po život, odmah uhapšeni!

Foto: Mup/Printscreen

Policija u Kruševcu uhapsila je S. S. (24), I. M. (23) iz Kruševca i V. V. (23) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede.

Oni se sumnjiče da su sinoć, nakon svađe, u selu u okolini Kruševca, fizički napali tridesetjednogodišnjeg muškarca nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život, piše RTK. 

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Podsetimo, nedavno je u dvorištu srednje škole za negu lepote na Voždovcu došlo do žestoke tuče u kojoj su povređeni muškarac i devojka.

Naime, prema još uvek nezvaničnim informacijama petorica muškaraca napala su momka i devojku i naneli im ozbiljne povrede.

- Izbila tuča u dvorištu škole za negu lepote. Brutalno pretukli momka i devojku. Krvav je ceo. Dovukli ga nasred dvorišta i pobegli - stoji u opisu snimka sa mesta incidenta.

Još uvek nije poznato kako je došlo do incidenta, kao ni da li je policija obaveštena.

Na licu mesta je ekipa Hitne pomoći koja ukazuje pomoć povređenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading