UŽAS NA KOSOVU! Pronađeno beživotno telo kod Mališeva - vodi se kao "SUMNJIVA SMRT"!

Autor:

Hronika

20.01.2024

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu u Prištini.

UŽAS NA KOSOVU! Pronađeno beživotno telo kod Mališeva - vodi se kao "SUMNJIVA SMRT"!

Foto: Tanjug/AP

Juče je jedna osoba albanske nacionalnosti pronađena mrtva na lokalnom putu u selu Trpeze, opština Mališevo, na teritoriji tzv. Kosova. Informaciju o ovoj tragičnoj situaciji potvrdila je Policijska uprava tzv. Kosova.

Prema izveštaju, prijava je stigla policiji u petak oko 7 časova ujutru, kada je građanin obavestio vlasti o prisustvu beživotnog tela na sporednom putu u pomenutom selu. Policija je promptno reagovala, stigla na lice mesta, i u saradnji sa lekarima utvrdila da je osoba preminula.

- U petak oko 7 časova policiji je prijavljeno da se na sporednom putu u selu Trpeze nalazi beživotno telo. Policija je odmah izašla na lice mesta i zajedno sa lekarima konstatovala da je osoba preminula - navode u saopštenju.

Identitet preminule osobe nije još uvek otkriven, a tela su upućena na Institut za sudsku medicinu u Prištini radi obdukcije. Policija je izvršila uviđaj, a slučaj je trenutno klasifikovan kao "sumnjiva smrt".

Njenu smrt, kako je saopšteno iz Policije tzv. Kosova, su konstatovali lekari a policija je izvršila uviđaj i započela istragu.

Očekuje se da će rezultati obdukcije pružiti dodatne informacije o uzroku smrti. Tokom istrage, policija će sprovoditi neophodne radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Građani se pozivaju na saradnju sa nadležnim organima i pružanje informacija koje bi mogle pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading