HOROR U SMEDEREVU! Go muškarac jurio devojku po ulici, policija INTERVENISALA

Autor:

Hronika

19.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.M. osuđen zbog polnog uznemiravanja u Smederevu

HOROR U SMEDEREVU! Go muškarac jurio devojku po ulici, policija INTERVENISALA

Foto: Rina


Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu provelo je postupak protiv B.M. iz Požarevca (47) zbog krivičnog dela polnog uznemiravanja, a nakon suđenja, on je oglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora. Pored kazne zatvora, izrečena mu je mera bezbednosti koja podrazumeva zabranu komunikacije sa oštećenom.

Incident u ranim jutarnjim časovima

Prema navodima tužilaštva, događaj se odigrao 15.07.2022. godine oko 03:30 časova u Smederevu. B.M. je optužen da je polno uznemiravao oštećenu koja je u vreme izvršenja krivičnog dela imala tek navršenih 18 godina. Počeo je da je prati ulicom 16. Oktobra, noseći samo majicu dok je donji deo tela bio go. Kada je oštećena počela da beži ka ulazu svoje zgrade, B.M. ju je sustigao i prišao na dva metra udaljenosti, držeći u ruci svoj polni organ. Oštećena je počela da vrišti i nastavila da beži, nakon čega je B.M. pobegao sa mesta događaja.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju u javnosti zbog svoje uznemiravajuće prirode i činjenice da se dogodio u ranim jutarnjim časovima, kada je očekivano da su ulice mirne i bezbedne za građane. Ovakvi incidenti predstavljaju ozbiljan prekršaj i uznemiravajuće iskustvo za žrtvu, te je važno da pravosudni sistem adekvatno reaguje u ovakvim situacijama.

Zabrana komunikacije kao mera bezbednosti

Pored izrečene kazne zatvora, B.M. je dobio i meru zabrane komunikacije sa oštećenom. Ova mera ima za cilj da zaštiti žrtvu od daljeg uznemiravanja i pruži joj osećaj sigurnosti. Ovo je važan korak ka osiguravanju bezbednosti oštećene osobe i sprečavanju eventualnih budućih incidenata.


Ovaj slučaj polnog uznemiravanja u Smederevu postaje deo pravne istorije grada, ističući važnost zaštite žrtava i adekvatnog kažnjavanja počinilaca ovakvih krivičnih dela. Pravosudni sistem je pokazao da ozbiljno shvata ovakve slučajeve i da preduzima mere kako bi zaštitio građane od ovakvih neprijatnih iskustava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading