UHAPŠEN MUŠKARAC U SOPOTU: Fizički napao radnika, pretio bivšoj supruzi i komšiji!

Autor:

Hronika

19.01.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac u Sopotu zbog nasilja i pretnji

UHAPŠEN MUŠKARAC U SOPOTU:  Fizički napao radnika, pretio bivšoj supruzi i komšiji!

Foto: shutterstock


Policija u Sopotu je uhapsila 45-godišnjeg M. K. i podnela protiv njega tri krivične prijave, nakon što je istog dana izvršio niz nasilnih dela. U vidno alkoholisanom stanju, M. K. je prvo fizički napao radnika U. K. (24) u jednoj kladionici, zadajući mu nekoliko udaraca pesnicom u glavu. Nakon toga, usmerio je pretnje bivšoj supruzi S. P. (39), najavljujući da će je posetiti i ubiti. Kao poslednji incident u nizu, uputio je pretnje ubistvom i otišao kod B. D. (41).

M. K. optužen za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti

Policija je podnela tri krivične prijave protiv M. K. - za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti. Ova serija događaja ostavila je trag ne samo na žrtvama, već i na zajednici u Sopotu.

Reakcija policije i pravosudnih organa

Policija je brzo reagovala i uhapsila M. K. nakon što je prijavljeno nasilje u kladionici i pretnje koje je uputio. Nakon saslušanja, pravosudni organi će doneti odluku o daljim koracima u vezi sa ovim slučajem, a M. K. će se suočiti sa posledicama svojih postupaka.

Posledice alkoholisanog ponašanja

Ovaj slučaj naglašava ozbiljne posledice koje alkohol može imati na ponašanje pojedinca. Nasilje i pretnje predstavljaju ozbiljan problem u društvu, a alkohol može dodatno pogoršati situaciju i dovesti do neželjenih posledica.

Značaj podrške žrtvama nasilja

Napadi i pretnje koje je M. K. izneo predstavljaju ozbiljan izazov za žrtve i njihovu sigurnost. Podrška zajednice i brza reakcija nadležnih organa od velike su važnosti kako bi se žrtvama pružila zaštita i osigurala njihova sigurnost u budućnosti.

Slučaj hapšenja M. K. u Sopotu zbog nasilja i pretnji pokazuje koliko je važno prepoznati i reagovati na nasilničko ponašanje u društvu. Nadamo se da će pravosudni organi postupiti u skladu sa zakonom i da će žrtve dobiti potrebnu podršku kako bi se osećale sigurno u svojoj zajednici.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading