PRVI SNIMAK ALEKSINAČKE FABRIKE U KOJOJ SE DESIO INCIDENT: Veliki broj radnika otrovan hemijskim isparenjima (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.01.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopštio direktor opšte bolnice u Aleksincu, broj povređenih je između 50 i 60.

PRVI SNIMAK ALEKSINAČKE FABRIKE U KOJOJ SE DESIO INCIDENT: Veliki broj radnika otrovan hemijskim isparenjima (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

Prvi snimak ispred fabrike Magna u Aleksincu, gde se večeras otrovalo više desetina radnika, objavljen je na Instagram stranici "192_rs".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, direktor opšte bolnice u Aleksincu, dr Goran Vidić, izjavio je za Blic da je večeras između 50 i 60 radnika aleksinačke fabrike "Magna" primljeno u bolnicu zbog simptoma trovanja. Prema njegovim rečima, lekari su pružili prvu pomoć, a dve žene su prebačene u UKC Niš zbog teže kliničke slike, dok je jedna zadržana u Aleksincu. Ostali pacijenti imaju lakše simptome.

Prema informacijama koje su objavljene u Blicu, sumnja se da su radnici fabrike "Magna" bili izloženi isparenjima lepka prilikom postavljanja podne obloge. 

Kako prenosi portal 24sedam, doktor Goran Vidić, direktor Opšte bolnice u Aleksincu, rekao je da su svi radnici, koji su se večeras otrovali hemijskim isparenjima u jednoj aleksinačkoj firmi, zbrinuti. 

Prema njegovim rečima, dve osobe (46 i 20 godina) imaju težu kliničku sliku usled trovanja i one su prebačene u niški UKC, na odeljenje za toksikologiju i dodao da je treći pacijent na putu ka UKC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading