NESTALA MAJKA DEVOJČICE MUČENE I ZATOČENE U KADI! Otac monstrum se krio kod druga, otkriveno šta su radili dok je bio u bekstvu!

Autor:

Hronika

15.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka osmogodišnje devojčice koju je otac držao zatočenu u kupatilu, nestala bez traga i glasa.

NESTALA MAJKA DEVOJČICE MUČENE I ZATOČENE U KADI! Otac monstrum se krio kod druga, otkriveno šta su radili dok je bio u  bekstvu!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Pašajlić držao ćerku zarobljenu u kadi

Suđenje Urošu Pašajliću, okrivljenom da je držao zatočenu osmogodišnju ćerku u kadi u stanu na Zvezdari, odloženo je juče jer ni poštar, ni policijski službenici nisu našli na adresi majku devojčice Nevenu T.

Kako i sledeće ročište, zakazano za 19. februar, ne bi zadesila ista sudbina, sudija je prihvatio predlog da se na njemu pojavi Pašajlićev prijatelj Oliver S, u čijem se stanu Pašajlić krio dok je policija tragala za njim, prenosi Blic.

Na prethodna dva ročišta su svedočile Ivana L., Pašajlićeva partnerka koja je maltretirana i koja je otkrila policiji šta Uroš radi i policajka Jasmina Rakić koja se pronašla devojčicu u stanu. Na prošlom ročištu, Pašajliću je sudija postavljao pitanja koja se odnose na to šta je uradio nakon što ga je Ivana L. napustila, ali i zbog čega tada nije otišao kod ćerke, već kod Olivera.

- Kada je otišla iz stana, dobio sam napad panike pošto imam F43, to je paranoidni poremećaj. Napad panike sam dobio jer mi je Ivana rekla: "Pošto s tobom ne može drugačije, sad ćeš da vidiš!" Otišao sam kod druga Olivera, kod kog sam bio do hapšenja. Nisam bio u bekstvu, jer ne bih parkirao auto ispred Oliverove kuće. Mislim da sam kod njega bio oko dan i po do dva - rekao je Pašajlić i otkrio zašto nije otišao kod ćerke:

- Bio sam preplašen, pijan i drogiran od marihuane, ksalola i alkohola.

Republika

Foto: MUP

Uroš Pašajlić

Policijski službenici su nakon nekoliko dana potrage Pašajlića pronašli u stanu u kojem živi njegov prijatelj Oliver.

- Uredno nam se javio. Nismo mogli da ga povežemo uopšte sa prvim fotografijama u medijima, pogotovo ne da je u stanju da uradi tako odvratnu stvar. Nije se pojavljivao na ulici otkad je došao tu. Sreli smo ga samo jednom, kada je otišao po ranac iz parkiranog automobila kojim se dovezao - rekle su tada komšije za Blic i dodale da im je Oliver govorio da mu je tu "neki drugar".

- Čuli smo ih da se smeju i pričaju, da li su gledali televiziju ili nešto na kompjuteru, ne znam. Nisu pravili galamu ili nered, sve je delovalo normalno. Generalno, momak koji ga je krio nije pravio probleme, iako je pre nekoliko godina deportovan iz Nemačke, ali ne znam zbog čega - rekao je čovek koji živi u komšiluku.

Muškarac kod kog se krio Pašajlić je u četrdesetim godinama, bavi se IT tehnologijama, u Nemačkoj ima rodbinu, a u Beogradu živi skromno. Uroša je poznavao neko vreme, ali nije poznato da li je bio svestan da Pašajlić ima ćerku koju drži u zatočeništvu.

- Videli smo grupu ljudi koja obilazi kraj, pa su ušli u dvorište. Izašli smo da pitamo da li je sve u redu i šta im treba. Bili su to policajci u civilu koji su tražili tog Uroša. Pokazali su nam sliku i rekli smo da smo ga videli pre neki dan, ali da ne znamo da li je i dalje tu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ćerka Uroša Pašajlića je sada u hraniteljskoj porodici

Kada su pronašli Oliverov stan, policajci su zvonili, a kako nije niko otvrarao, počeli su da lupaju, pa je Pašajlićev jatak otvorio vrata. ''Otac iz pakla'' je uhapšen bez otpora.

Pašajlić je uhapšen bez otpora, a dok su ga odvodili sa lisicama na rukama samo je ćutao. Nekoliko policajaca je ostalo sa Oliverom kojeg su ispitivali.

Na prethodnom ročištu svedočila je Jasmina Rakić, policajka koja je ušla u stan u kojem je bila zatočena devojčica i do detalja opisala kako je izgledao trenutak kada je u policijsku stanicu ušla Pašajlićeva bivša devojka Ivana L, ali i kako je izgledao ceo proces dok zajedno sa kolegama nije ušla u stan u kojem je bila zatečena devojčica.

- Kada smo ušli u stan, pravo su se nalazila zaključana vrata od kupatila. Kolega ih je otključao i videli smo da u kupatilu ima svetla. Dete je ležalo sa kapuljačom na glavi. U kupatilu je bilo smeća i ostataka od izmeta, a nije bilo hrane i vode. U kupatilu je bilo hladno, ne znam da li je radilo grejanje. Niko nije pretpostavljao da ćemo naći nekog u stanu, a najmanje u kupatilu - svedočila je Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading