STAN JE POTPUNO IZGOREO, NIJE OSTALO NIŠTA: Novi detalji požara na Banjici, Republika na licu mesta! (FOTO)

Autor: Sanja BOJANOVIĆ

Hronika

14.01.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, prvo se zapalio ilegalno dograđeni deo stana.

STAN JE POTPUNO IZGOREO, NIJE OSTALO NIŠTA: Novi detalji požara na Banjici, Republika na licu mesta! (FOTO)

Foto: republika

Stravičan požar zahvatio je danas šesti sprat u stambenoj zgradi na Banjici u Bulevaru Oslobođenja 102, a kako saznaje naš reporter sa lica mesta, stan je u potpunosti izgoreo!

- Prozori su od toplote popucali, stvari su u potpunosti uništene, a vatrogasci kažu da čađi nešto u stanu, te da je požar lokalizovan - saznajemo sa lica mesta.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Prema nezvaničnim saznanjima, vatrogasci će morati da ruše plafon, a do požara je došlo u delu stana koji je ilegalno dograđen. Sumnja se da je taj deo počeo prvo da gori, a da se potom proširio na ostatak sprata.

Takođe, u zapaljenom stanu se odvijala novogodišnja proslava, puštali su vatromet. Kako sumnjaju komšije, s obzirom da je u pitanju ilegalna gradnja ovaj nadograđeni deo se zapalio.

- U tom stanu žive baka i deca. To su ranije bila dva stana, ali su oni spojili i napravili jedan. Prvo smo primetili da je buknula vatra iz spavaće sobe, a čuli smo i da se žena nagutala dima i da ima opekotine, ali nismo sigurni - navele su komšije za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Kako navodi uznemireni čovek, čim je čuo šta se dogodilo, došao je na lice mesta.

- Moram da dođem do majčinog stana da vidim u kom je stanju. Odmah sam došao kad su mi javili da gori. Moja majka živi sprat niže - kaže zabrinuti sin jedne od stanarki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading