SCENE STRAVE I UŽASA! Autobus sleteo s puta kod Ritopeka i uleteo u dvorište kuće! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus gradskog prevoza sleteo je s puta u selu Zaklopača kod Beograda.

SCENE STRAVE I UŽASA! Autobus sleteo s puta kod Ritopeka i uleteo u dvorište kuće! (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U selu Zaklopača kod Beograda došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je autobus gradskog prevoza sleteo s puta.

Na snimku sa Instagram stranice 192.rs, koji je najverovatnije snimljen saobraćajnom kamerom, vidi se da je autobus, verovatno na liniji 303, van kolovoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Još uvek nema informacija o uzrocima nesreće, povređenima ili eventualnim štetama na autobusu. Na osnovu dostupnih informacija, čini se da autobus nije pretrpeo ozbiljne posledice, a situacija će biti dodatno razjašnjena nakon zvaničnog izveštaja nadležnih organa i preduzeća za gradski prevoz.

Podsetimo, u Knjiži, vatrogasci su hitno reagovali kako bi izvukli vozača iz potpuno uništenog vozila nakon što je sleteo sa puta i udario u drvo. Nesreća se desila oko 8 sati, a prema nezvaničnim informacijama Informera, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i završio u teškom sudaru sa drvetom pored puta.

Izvor Informera navodi da se sumnja da je neprilagođena brzina kretanja na putu sa poledicom mogla biti uzrok ove nesreće. Detaljan uzrok će biti utvrđen naknadno, kako bi se razjasnile okolnosti ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading