BAHATO "GOLFOM" POKOSIO MEŠTANINA! Čoveku nije bilo spasa, od siline udarca ISPUSTIO DUŠU - velika tragedija u Doboju!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća na regionalnom putu Rječica-Doboj.

BAHATO "GOLFOM" POKOSIO MEŠTANINA! Čoveku nije bilo spasa, od siline udarca ISPUSTIO DUŠU - velika tragedija u Doboju!

Foto: Profimedia

Policija BiH

Jutros u 6.35 časova, na regionalnom putu Rječica – Doboj, tačnije u mestu Pridjel Gornji, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradao pešak S.G. iz Doboja. Nesreću je izazvalo vozilo "golf" kojim je upravljala osoba M.R. sa područja Doboja, prenosi Srpskainfo.

Policajci iz Doboja obavili su uviđaj na mestu događaja pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Ova tragična nesreća potresla je lokalnu zajednicu i izazvala duboku tugu među stanovnicima Doboja.

Ovaj tragičan događaj još jednom nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i pažnje prilikom vožnje, kako bi se izbegle ovakve teške posledice. Bezbednost svih učesnika u saobraćaju treba da bude prioritet svakog vozača, a poštovanje pešačkih prelaza i vožnja sa odgovarajućom brzinom su ključni faktori za sprečavanje saobraćajnih nesreća.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading