SUMNJA SE DA JE JEDAN UBIO TODORA ŠUNJKA! Uhapšena dvojica maloletnika u Novom Sadu! HAOS PRAVILI PO GRADU POSLEDNJIH DANA!

Autor:

Hronika

03.01.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, dok je trinaestogodišnjak predat u nadležnost Centru za socijalni rad.

SUMNJA SE DA JE JEDAN UBIO TODORA ŠUNJKA! Uhapšena dvojica maloletnika u Novom Sadu! HAOS PRAVILI PO GRADU POSLEDNJIH DANA!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

Policija u Novom Sadu rasvetlila je seriju teških krađa, počinjenih poslednjih dana, u objektima različite namene, na području grada, kao i više pokušaja ovih krivičnih dela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Sumnja se da je, najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe, na području Klise i Futoga, počinio trinaestogodišnjak iz Novog Sada, te da je neka od krivičnih dela učinio zajedno sa šesnaestogodišnjim Novosađaninom.

Sumnja se, takođe, da je trinaestogodišnjak učinio više ovih krivičnih dela i na području Starog grada. Kod njega je pronađen novac i mobilni telefon, koji su, kako se sumnja, ukradeni prethodnih dana.

Protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, dok je trinaestogodišnjak predat u nadležnost Centru za socijalni rad.

Kako se nezvanično navodi, trinestogodišnjak se tereti za ubistvo Todora Šunjka (75) u Tovariševu.

Republika

Foto: Privatna arhiva, ST/Vladimir Lukić

Todor Šunjka

 

Todor Šunjka (75) preminuo je od posledica povreda koje mu su mu 7. aprila prošle godine naneli dečaci od 10 i 14 godina. Čovek kog su svi u selu duboko poštovali i za kog niko nema lošu reč, nastradao jer dvojici dečaka nije dao novac.

Todor, koji je bio u teškom stanju, je posle nešto više od dva meseca podlegao povredama. 

Nesrećni čovek se na Veliki petak vraćao iz prodavnice kada su ga presrela dva deteta. Jedan je imao 10 godina, a drugi je nešto stariji. Gađali su ga kamenicana u glavu i udarali ga betonskim pločama. Kada je pao, počeli su da ga šutiraju, a potom pobegli. On je završio u komi. Kada su naišli prolaznici, stariji je pobegao, a mlađeg su uhapsili. Odmah su ga pustili, a on je ponovo istukao neke prolaznike, pa su se ljudi iz sela organizovali, opkolili ga i čekali da dođe policija.

Todor je praktično prebijen pred kućom s obzirom na to da, kako kaže Dušan, od kuće do prodavnice nema ni 100 metara.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading