IZAŠLI IZ VOZILA, PRETUKLI MLADIĆA (24) I SLOMILI MU JAGODIČNU KOST: Uhapšena trojica muškaraca iz Negotina zbog napada u Nišu!

Autor:

Hronika

30.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija je saopštila da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

IZAŠLI IZ VOZILA, PRETUKLI MLADIĆA (24) I SLOMILI MU JAGODIČNU KOST: Uhapšena trojica muškaraca iz Negotina zbog napada u Nišu!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Trojica muškaraca iz Negotina, A.M. (48), J.M. (32) i D.Č. (34), uhapšeni su zbog teške telesne povrede koju su naneli dvadesetčetvorogodišnjem mladiću u niškom naselju "Ratko Jović" 23. decembra ove godine.

Prema informacijama izvora upućenih u slučaj, osumnjičeni su primetili mladića na ulici, izleteli iz vozila i brutalno ga napali, nanoseći mu više udaraca po glavi. Kao rezultat ovog napada, mladić je pretrpeo tešku telesnu povredu i prelom jagodične kosti, zbog čega je zadržan na lečenju u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Zadržavanje osumnjičenih do 48 sati

Niška policija je saopštila da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu uz krivičnu prijavu. Iako uzrok sukoba još nije potpuno utvrđen, pretpostavlja se da su između osumnjičenih i žrtve već postojale razmirice koje su kulminirale ovim fizičkim obračunom.

Razmirice koje su kulminirale fizičkim obračunom

Prema informacijama izvora, postoji pretpostavka da su između osumnjičenih i žrtve postojale dugotrajne razmirice koje su na kraju dovele do brutalnog napada. Uprkos tome što se uzrok sukoba još utvrđuje, ovaj slučaj ukazuje na ozbiljnost problema nasilja u društvu i potrebu za efikasnim rešenjima kako bi se smanjila incidencija ovakvih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading