DEČAK (15) IZ ULMA UBIO DEVOJKU ZBOG OVOGA: "Volela ga je, bila uz njega kada je malo ko hteo"!

Autor:

Hronika

03.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv napad na devojčicu dogodio se 27. decembra, kada je Manuel udavio devojčicu dok nije prestala da se otima, a potom je zvao hitnu pomoć. Tinjedžerka je davala znake života i prevezena je u bolnicu gde je odmah prebačena na aparate.

DEČAK (15) IZ ULMA UBIO DEVOJKU ZBOG OVOGA: "Volela ga je, bila uz njega kada je malo ko hteo"!

Foto: Tiktok

Tinejdžer poreklom iz Srbije (15) sin čoveka koji je zaklao pastorku, uhapšen je zbog sumnje da je udavio svoju devojku u šumi u Ulmu u Nemačkoj. Na društvenoj mreži prijatelji ubijene tinejdžerke otkrivaju neke detalje iz njhovog života.

Jeziv napad na devojčicu dogodio se 27. decembra, kada je Manuel udavio devojčicu dok nije prestala da se otima, a potom je zvao hitnu pomoć. Tinjedžerka je davala znake života i prevezena je u bolnicu gde je odmah prebačena na aparate.

Međutim, kako navode prijateji devojčice ona je doživela moždanu smrt i aprati su ugašeni 1. janura, kada je i proglašena smrt devojčice.  Prijatelji u svojim komentarima na društvenim mrežama objasnili da je nesrećna devojka znala da je otac njenog dečka ubica. 

- Sve je znala, znala je za njegove porodične probleme, bez obzira na to ona ga je volela i bila je uz njega kada je malo ko hteo - piše u u jednom komentaru.

Na zajedničkim fotografijama videlo se da su oboje zaljubljeni i sudeći po njima niko ne bi ni pomislio da je ovako nešto moguće, te se svi pitaju zašto je ubio.  

- Žao mi je što je tvoj životni put bio takav, oduzeo ti ga je onaj koga si najviše volela - napisao je neko ko je, čini se dobro poznavao ubijenu tinejdžerku.

U jednom komentaru se navodi, da bio motiv ovog jezivog zločina mogao da bude ljubomora.

Smetalo mu je što se oskudno oblačila, bio je ljubomoran - napisao je neko ko je verovatno poznavao ubicu. 

Neko ko je očigledno poznavao oboje u svom očaju je napisao da nema opravdanja za ovaj zločin.

"On i njegov otac trebali bi goreti u paklu. Tako lepoj duši oduzeti život.. porodici želim puno snage"

Podsetimo, samo osam meseci, otac dečaka poreklom iz Srbije, nakon završetka suđenja za ubistvo pastorke smešten je u psihijatrijsku bolnicu.

"Suđenje ocu za ubistvo 7-godišnje devojčice tek je 14. aprila 2023. okončano oslobađajućom presudom zbog neuračunljivosti. Srbin je rekao da je svoju kćer žrtvovao Allahu.

“Koran sam shvatio ovako: Treba žrtvovati ono što najviše voliš. Mislio sam da ovo jako boli, ali Allah to želi od mene. Za uzvrat, Allah mi može podariti drugačiji život.” Tako je, navodno svedočio otac na suđenju", prenosi portal "aktuell informiert"

Prema njihovim navodima za žrtvu je odabrao najmlađe od svoje četvero dece.

"Devojčicu je izmamio iz stana rekavši da će se igrati. U školskom dvorištu rekao joj je da se igraju Indijanaca. Potom je svojoj kćeri svezao ruke iza leđa i prerezao joj vrat. Devojčici je, zapravo, gotovo odrubio glavu, jer joj je glava bila gotovo potpuno odvojena od tela, posvedočio je na sudu policajac" prenosi pomenuti portal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading