ISPLIVAO POSLEDNJI SNIMAK DEČAKA UBICE (15) IZ SRBIJE I NJEGOVE DEVOJKE (15): Opis poslednjeg videa SVE ŠOKIRAO!

Autor:

Hronika

03.01.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuel je uhapšen nedaleko od mesta zločina i nije pružao otpor.

ISPLIVAO POSLEDNJI SNIMAK DEČAKA UBICE (15) IZ SRBIJE I NJEGOVE DEVOJKE (15): Opis poslednjeg videa SVE ŠOKIRAO!

Foto: Tiktok, PRofimedia/AFP

Manuel (15), iz Srbije, optužen je je da je ubio svoju devojku (15) kada je prema nezvaničnim informacijama udavio, u jednoj šumi u Ulmu, u Nemačkoj.

Na Tiktoku objavljene su slike i video snimci na kojima se nalaze Manuel i njegova devojka, a poslednji snimak objavljen je  samo osam dana pre nego što se desio zločin.  U opisu jednog snimka, tinejdžerka je opisala svoj odnos s Manuelom "ovo je toksično".

Korisnici društvenih mreža začuđeeni su zložinom, tvrdeći da su tinejdžeri delovali srećno.

Neki korisnici su uporedili osumnjičenog mladića sa njegovim ocem, koji je prošle godine ubio devojčicu i trenutno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi zbog zato što ga je struka proglasila neuračunljivim.

- Jadni mišu, počivaj u miru anđele lepi" , "Žao mi je što ti je oduzeo život onaj koga si najviše volela", "On i njegov otac treba da gore u paklu. Tako lepu dušu ubiti... Porodici želim da budu jaki"... neki su od komentara.

Foto: Tiktok

Manuel i ubijena devojka

Podsetimo, zločin se dogodio u sredu 27. decembra prošle godine kada je tinejdžer, davio vršnjakinju koja je preminula u bolnici 1. januara. Ono što se za sada zna o slučaju jeste da je osumnjičeni u sredu nešto pre ponoći pozvao policiju i, kako navode istražitelji, rekao da je ubio svoju devojku.

Policajci su devojčicu pronašli na šumskoj stazi u blizini okruga Viblingen. Žrtvi je ukazana prva pomoć, prvo je reanimirana i odvezena je u kliniku. Međutim, bila je u izuzetno kritičnom stanju, a lekari nisu uspeli da je spasu.

Manuel je uhapšen nedaleko od mesta zločina i nije pružao otpor. Tinejdžer, koji se smatra ljubomornim i na čijim se slikama na internetu vidi kako se nekoliko dana pre zločina drži za ruke sa svojom navodnom žrtvom, od četvrtka je u pritvoru.

Foto: Tiktok

 

- Dečak je pozvao pomoć i prijavio da je u šumi ubio svoju devojku i dao je lokaciju, a onda se udaljio. Kada je medicinska ekipa stigla na lice mesta na vratu devojčice koja nije davala znake života uočeni su tragovi davljenja ali i borbe, pa je odmah pozvana policiju koja je samo stotinak metara dalje pronašla i uhapsila dečaka, koji je bio pomalo dezorijentisan i imamo je neke povrede na rukama, a nakon privođenja je utvrđeno da je poziv Hitnoj pomoći upućen sa njegovog mobilnog telefona - objasnio je izvor iz istrage.

Pozadina zločina je nejasna. Na primer, važno je razjasniti da li se mladi par sreo u šumi ili je žrtva možda tamo bila namamljena. Policija sada proverava podatke sa mobilnih telefona.

Tužilaštvo je naložilo, ali i prihijatrijsko veštačenje dečaka, kao i da se uradi rekonstrukcija kretanja njih dvoje kobne večeri.

Čeka se i toksikološki nalaza njegove krvi kako bi se utvrdilo da li je bi pijan ili nadrogiran kobne večeri, a po nalogu tužioca on će biti i psihijatrijski veštačen.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gordana

03.01.2024 11:54

Sta mislite, da li bi bilo nepatriotski da pomognemo nemackoj policiji, pisanjem vasim kolegama iz Bilda, da je to pre skolski primer dirigovanih ubistava kao posledica gang stalkinga, a ne klasicna ritualna ubistva satanistickih sekti, poput Crne ruze! Tuzna je cinjenica, zar ne, da Romi, koji su i sami bili zrtve najjezivijih eksperimenata Jozefa Mengele u Birkenau, sada u Srbiji ucestvuju u realizaciji dosanjanih njegovih snova - mucenja tela i pracenja uma! Njih, kao i zatvorenike i psihopate koriste bezbednosni stubovi za likvidacije i torture nad gradjanima, uglavnom pravoslavnim Srbima ali neistomisljenicima i remetilackim faktorima vrhu ove vlasti! Eto i ovog primera da ovaj oblik tzv "crnog terorizma" je jos pogubniji od onog koga se navodno plasio ceo svet i u nocima novogodisnje svetkovine! Evo kako su time ugrozeni interesi i bezbednost zemalja i regiona i Evrope! Da im pisemo!

Bata Ziva

03.01.2024 13:51

Nista cudno , al ovo je samo pocetak, puno je "radne snage" olako otislo preko ...