SASLUŠAN LOPOV KOJI JE UKRAO ŽENI DVA MOBILNA TELEFONA U PROLAZU KOD "UŠĆA": Evo koliko će biti u pritvoru

Autor:

Hronika

02.01.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan osumnjičeni za krađu mobilnih telefona

SASLUŠAN LOPOV KOJI JE UKRAO ŽENI DVA MOBILNA TELEFONA U PROLAZU KOD "UŠĆA": Evo koliko će biti u pritvoru

Foto: pixabay.com

J.Z. (22) je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u vezi sa sumnjom da je 21. decembra prošle godine, u Novom Beogradu, izvršio krađu mobilnih telefona. Prema navodima tužilaštva, J.Z. je navodno iskoristio trenutak nepažnje oštećene osobe da joj oduzme dva mobilna telefona u podzemnom prolazu kod tržnog centra „Ušće“.

Nakon saslušanja, Treći osnovni sud u Beogradu je na osnovu predloga Tužilaštva odlučio da osumnjičenom J.Z. odredi pritvor u trajanju od 30 dana. Ova odluka je doneta kako bi se osiguralo prisustvo osumnjičenog tokom daljeg postupka.

Saslušanje osumnjičenog J.Z. u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je obavljeno u prisustvu njegovog branioca. Detalji o odbrani osumnjičenog nisu dostupni javnosti u ovom trenutku.

Da podsetimo, još uvek nepoznati lopovi pokrali su tokom prethodne tri noći gotovo svu mehanizaciju iz domaćinstva Radivoja Nikolića u selu Gornja Stražava kod Prokuplja.

Prema rečima Radivojevog sina Slaviše, lopovi su u više navrata od petka veče iz njihovog pomoćnog objekta ukrali traktor, trimer, kapak sa kazana za rakiju , kao i motor..

- Prvo je u petak veče ukraden traktor a danas smo primetili da nema i ostale mehanizacije i svega što je pokradeno a što su lopovi učinili verovatno iz više navrata - ističe Slaviša.

On napominje da je tokom pljačke u kući bio samo njegov otac i naglašava da čitava porodica on sa suprugom i decom žive od poljoprivrede i da im traktor mnogo znači. Slučaj je prijavljen policiji iz koje ističu da tragaju za lopovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading