ČUO ZAPOMAGANJE MLADIĆA, PA PRISKOČIO U POMOĆ: Radnik obezbeđenja postao heroj, odbranio momka koga su opljačkala i tukla dvojica maloletnika u centru BEOGRADA!

Autor: D.B.

Hronika

01.01.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom slučaju radnik obezbeđenja dao je izjavu u beogradskoj policiji.

ČUO ZAPOMAGANJE MLADIĆA, PA PRISKOČIO U POMOĆ: Radnik obezbeđenja postao heroj, odbranio momka koga su opljačkala i tukla dvojica maloletnika u centru BEOGRADA!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Radnik obezbeđenja Narodne biblioteke u Beogradu postao je heroj nakon što je hrabro reagovao i spasao mladića koji je bio žrtva pljačke i nasilja od strane dvojice maloletnika kod Hrama Svetog Save. Njegova brza reakcija i detaljan opis napadača omogućili su policiji da ih ubrzo uhapsi.


Mladić je bio na putu ka Hramu Svetog Save kada su ga presrela dvojica maloletnika. Nakon što je odbio njihove zahteve za novcem i cigaretama, počeli su da ga fizički napadaju i uzmu mu mobilni telefon. Situacija je postala još ozbiljnija kada su počeli da ga muče tražeći šifru za otključavanje telefona. Srećom, radnik obezbeđenja je čuo mladića kako zapomaže i odmah je reagovao, suočivši se sa napadačima i terajući ih u beg.


Zahvaljujući detaljnom opisu napadača koji je dao hrabri radnik obezbeđenja, policija je uspela da ih locira i uhapsi u centru Beograda. Osumnjičeni su nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu pušteni uz krivičnu prijavu, ali njihovo hapšenje predstavlja važan korak ka pravdi za žrtvu.


Pretučeni mladić je nakon napada primljen u bolnicu gde mu je pružena medicinska pomoć, nakon čega je pušten na kućno lečenje. Radnik obezbeđenja dao je izjavu u beogradskoj policiji o celokupnom incidentu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading