PRONAŠAO SAM SINA, MOGU DA GA SAHRANIM! Potresne reči oca Ivice čije je telo izvučeno iz Lima!

Autor:

Hronika

29.12.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Ivicom Golubovićem se tragalo od 3. decembra.

PRONAŠAO SAM SINA, MOGU DA GA SAHRANIM! Potresne reči oca Ivice čije je telo izvučeno iz Lima!

Foto: shutterstock,RINA

Telo Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja pronađeno je danas popodne u Limu, a iz reke su ga izvukli vatrogasci u mestu Podzelen.

Kako je njegov otac Milojica Golubović više puta rekao, Ivica je nestao 3. decembra oko 23 sata kada je izašao iz kuće.

Reči Milojice nakon što je pronašao telo sina, slomile su mnoge.

- Pronašao sam sina. Samo to je bitno, da ga sahranim, ništa drugo nije bitno - potresne reči otac jedva je izgovorio, prenosi Kurir.

On je i u najtežem mogućem trenutku pronašao snage da se zahvali svima koji su mu pomagali da pronađe sina.

- Ivica je živeo sa mnom i majkom, mi smo oko 23 časova otišli na spavanje. Ne znam šta se dešavalo nakon toga, ali poslednji put sam ga video za računarom. Ujutru su vrata bila otključana, a njega nije bilo.Telefon i lična dokumenta ostavio je na stolu, nije imao nijedan razlog da ode. Tog dana je bio sasvim normalan, nije čak ni bio nervozan. Nema nikakvog traga ni glasa već 13 dana. Tražim ga po ceo dan i noć, uprkos ovoj hladnoći - govorio je Milojica:

- Živeo je za posao, počeo sam da gubim nadu. Živ nije sigurno čim nije poneo dokumenta, a ni otišao na posao. Prevrnuću svaki kamen da ga pronađem.

- Doći ću i u Beograd ako treba, molim sve nadležne da mi pomognu. Nemoćan sam. Ne mogu da odustanem i sedim kući i čekam novu informaciju. Nađite mi Ivicu, molim vas  - pričao je nesrećni otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading