TELO ŽENE (34) PRONAĐENO U MOTELU: Užas u Gračanici!

Autor:

Hronika

28.12.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je poslato na obdukciju a policija je u koordinaciji sa Tužilaštvom započela uviđaj.

TELO ŽENE (34) PRONAĐENO U MOTELU: Užas u Gračanici!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Žena stara 34 godine pronađena je danas bez znakova života u jednom motelu na putu Priština -Uroševac u rejonu opštine Gračanica potvrđeno je za "Telegraf.rs" iz policijske stanice u Gračanici.

- Slučaj se dogodio u motelu “Venum” na magistralnom putu Priština-Uroševac - rekao je za "Telegraf.rs". komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

On je dodao da je smrt stradale ženske osobe potvrdila medicinska ekipa koja je konstatovala smrt.

Telo je poslato na obdukciju a policija je u koordinaciji sa Tužilaštvom započela uviđaj.

Podsetimo, u mirnom delu Zvornika, žitelji zgrade su bili zatečeni neprijatnim mirisom koji se širio hodnicima.

Nakon prijave policiji, otvorila se jeziva slika u jednom od stanova. Telo žene, čiji su inicijali J.R., pronađeno je nakon što su vatrogasci i policija izvršili uviđaj, rečeno je za Srnu od strane portparola Policijske uprave Zvornik, Jelene Ivanović.

Nakon prijave sinoć u 18.40 časova, policija je brzo reagovala i zajedno sa vatrogascima ušla u stan. Uviđaj je pokazao da je žena preminula, a lekar zvorničkog Doma zdravlja je zvanično potvrdio ovu tužnu vest, prenosi Srpskainfo.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina je odmah obavešten o ovom tragičnom slučaju i naložio je detaljan izveštaj o preduzetim merama i radnjama. Detalji oko smrti J.R. biće pod istragom, a zajednica je zatečena ovom tužnom vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading